Forum » Programska oprema » program za downloadanje glasbe,filmov,...
program za downloadanje glasbe,filmov,...
majcm ::
Lep pozdrav
Prosim, če mi lahko svetujete kateri program je najprimernejši oz. najboljši ter brezplačen za downloadanje glasbe,filmov, itd.? In seveda na kateri strani ga lahko najdem?
hvala vam
Prosim, če mi lahko svetujete kateri program je najprimernejši oz. najboljši ter brezplačen za downloadanje glasbe,filmov, itd.? In seveda na kateri strani ga lahko najdem?
hvala vam
bluefish ::
verjetno bo tole šlo kmalu v zaklep. Zakaj? Preberi si pravila.
Namig na vprašanje: oglej si oddelek Omrežja in internet.
Namig na vprašanje: oglej si oddelek Omrežja in internet.
neres ::
Sej govorimo o legalnih zadevah, tako da ni problema.
Za filme in relativno popularne zadeve uTorrent. Potem greš na strani kjer so torrenti (fajli s končnico .torrent) in jih odpreš s prej omenjenim programom.
Za razne zadeve, ki jih ni na torrentih, je tu eMule.
Ta dva sta edina programa, ki jih uporabljam in se mi zdita dovolj.
Potem pa so tu še razne strani, kjer dobiš direktne linke do raznih stvari, ki jih ostali uporabniki uploadajo. Npr. ena precej popularna stran, kjer se najde veliko albumov (baza albumov, več ne povem ).
Za filme in relativno popularne zadeve uTorrent. Potem greš na strani kjer so torrenti (fajli s končnico .torrent) in jih odpreš s prej omenjenim programom.
Za razne zadeve, ki jih ni na torrentih, je tu eMule.
Ta dva sta edina programa, ki jih uporabljam in se mi zdita dovolj.
Potem pa so tu še razne strani, kjer dobiš direktne linke do raznih stvari, ki jih ostali uporabniki uploadajo. Npr. ena precej popularna stran, kjer se najde veliko albumov (baza albumov, več ne povem ).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 491506 (41642) | Rias Gremory |
» | Vsak ukraden album ne povzroči škode (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 7762 (5694) | techfreak :) |
» | utorrentOddelek: Pomoč in nasveti | 5215 (4683) | Gregor P |
» | Kateri P2P je trenutno najboljši?Oddelek: Omrežja in internet | 3774 (3032) | wishmaster |
» | eMule vs. torrentOddelek: Omrežja in internet | 5110 (4242) | mit3k |