» »

utorrent

utorrent

pierlo ::

čez noč sem neki downloadal z utorrentom, zjutraj, ko sem pogledal rač., je bil pa outlook express odprt(jest ga nisem odpru). V košu sem pa najdu fajle, ki jih jest nisem pobrisu, so fili ki se nahajajo pod doc. sett./../outlook/indentities. Outlook express pa dela normalno. Utorrent je pa tud vse prenesu. Pa me zanima a je mogoče da mi je kdo prek utorrenta oz. kakorkoli prišel v rač. in mi šaral po mailih. Drugač mam windowse posodobljene, win pož. zid pa dela. Sem prečekeral z NOD-om pa z adawaerom pa nista nič najdla. Sem pa prižgal Kaspersky Antihacker požarc, pol sem pa še enkrat štartal utorrent, pa se mi je Kaspersky skoz javlal. Tiste povezave kjer je bilo ime utorrent, so mi ble logične da se mora z njimi povezat ampak ostalo (blo jih je kar nekaj) pa ne. Kaj je prav da se utorrent tolk povezuje. Drugač mam beto verzijo utorrenta z webui, to opcijo (webui) mam omogočeno.

LP

#000000 ::

Pomojem imaš ti en kup keygenov in crackov na mašini, ravno to dvoje pa ima v 99.9 procentih neko zlobno kodo, čist komot si še kazaga trojanca skadil in je tudi čisto možno da ti je kdo preko njega prišel v comp.

najdi so ewido micro skener, al pa avast free skener, odklopi mašino z interneta in preglej z enim ali drugim. LP

pierlo ::

Kaj sta to antivirusa? NOD-a moram pa potem najbrž dol vržt, če bom hotu kaj od tega inštalirat? Kaj je ta avast vredu, a je zlo požrešen glede pomnilnika? A je brezplačen?

pierlo ::

60 days trial je, sem opazu

pierlo ::

Na ewido sem pa najdu samo AVG Anti-Spyware, a je to to kar si mislu?

#000000 ::

Aja pejt na www.hijackthis.de si snam dol program hijackthis, ga zaženi in prilepi LOG v okence na strani kjer si snel program ter klikni na gumbek da ti analizira kako zalego imaš na mašini.

Ne ne ni treba NOD-a dol vržt, ti si snami samo tale
http://files.avast.com/files/eng/aswclnr.exe exe file ga spravi pač v neko mapo, odklpi internet in ga zaštartaj ko bo končal ti bo verjetno spucal kr neki robe dol.

Lahko pa kasneje probaš še s tem
http://downloads.ewido.net/ewido_micro.exe (tega startaj z odprtim internetom, da si potegne dol zadnje posodobitve) ugasni internet in skeniraj.

Oba exe cleanerja ni potrebno instalirat tko da nod lahko ostane, če ti ni potekel, pa kak firewall si bi tudi lahko omislil ?? recimo kerio personal firewall je zastonj, pa še kak free bi se najdu.

amigo_no1 ::

Imaš nastavljen dolg in random password za dostop ter dostop preko enega drugega porta ?
kot na sliki


Lahko da ti je kdo vdrl v sistem ...

pierlo ::

Nisem sploh nastavu passw in username. Mam dva rač.. Na enmu mam nastavljen password in username, na drugmu sem pa u bistvu tist večer inštaliru beto verzijo utorrenta pa Webui prenesu v tist folder, pa ga omogoču. Password pa username pa nisem upisu, se mi je mudil pa sem pozabu. Drugač pa na enmu rač. mam tko nastavljen kot je na sliki, na temu kjer sem mel pa težave pa ne vem kaj je blo. Zdej sem utorrenta že še enkarat inštaliru, pa brez webui. Če nebi pozabu nastavit pasw in username pa to tega najbrž nebi prišlo. Kako bi pa pogledu kaj vse se je dogajalo na rač. tisto noč?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pierlo ()

amigo_no1 ::

Event Viewer
eventvwr.msc

mmmato ::

Ne najdem teme od utorrenta, zato pišem tuki. Zanima me, če se da utorrent (zadnja verzija) prepričat, da ob kliku na "delete torrent + data" fajle direktno pobriše, ne da jih meče v koš!

OCCULT ::

Bom kar tukaj povprašal.

Mene zanima kako najboljše usposobim Utorrent glede Downloada in Uploada.
Sedaj me zanima kako naštimam upload in download ali naj pustim kot je privzeto.

Linijo imam pa Download 10MB in Upload 2MB sedaj me zanima kaj pravite vi in kako imate to poštimano,da bi stvar tekla kar se da izkoriščeno.

Lp
Occult

Gregor P ::

Najprej preveri tvojo realno hitrost (npr. tukaj). Od teh vrednosti odbiješ ca. 10 KB/s in bi moralo delovati optimalno; namreč če daš vse na max, potem povsem zablokiraš linijo, paketki ne gredo nikamor ... skratka vse skupaj upočasniš. Potem je tudi pomembno kolikšno je število dejavnih torrentov; sam imam 8 od tega 5 DL, 3 UL. Tu imaš še nekaj spletnih nasvetov:

Setting up µTorrent for your internet connection
Max Out Download Speed Using Utorrent
How to increase download speeds of uTorrent

Obstajajo pa tudi spletni kalkulatorji, ki naj bi izračunali optimalne nastavitve npr.:

Keloran
Azureus U/L settings calculator

Zadeve se seveda spremenijo, če želiš ob tem še brskati po internetu itd.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Posebnosti nekaterih programov v Windows Vista !

Oddelek: Operacijski sistemi
224213 (2412) aiko
»

Virus preusmerja linke iz Googla

Oddelek: Pomoč in nasveti
71160 (905) heftek
»

Windows security alert - Pomoč prosim

Oddelek: Pomoč in nasveti
121382 (1212) Suly
»

BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
9115022 (12152) simnov
»

.wmv datoteka in blokiranje interneta

Oddelek: Pomoč in nasveti
71390 (1317) zvitorepec

Več podobnih tem