Forum » Kaj kupiti » WinFast GF3 Ti200 ali Abit Siluro GF3 Ti200
WinFast GF3 Ti200 ali Abit Siluro GF3 Ti200
JohnyB ::
Sedaj imam na preiskušnji WinFastovo GF3 Ti 200 TV out in leti ko strela !
Zraven na CD-ju je še program za navijanje in sm mal soprobavov in dela BP sam sm sam na 200/450 dal !
Moti me samo to da sem mogel na hladilnik dat gor cooler, ki ga kartica nima in s tem zasedel eno PCI režo !
Sej vem da je to brez pomena, kar v bistvu je ali pa tudi ne :) !
Sam sm pa vidu da majo Abitove kartice še čez ram hladilnik in še cooler gor tko da me zaradi tega matra !
Ker je pač isto denarja !
Ne mi govorit kero naj vzemem ker bom med tema dvema izbirov !
Samo zanima me če ima kdo omenjeni kartici in naj malo pove kaj mu je všeč in kaj ne oz. predlogi za kero naj se odločim !
lp
Zraven na CD-ju je še program za navijanje in sm mal soprobavov in dela BP sam sm sam na 200/450 dal !
Moti me samo to da sem mogel na hladilnik dat gor cooler, ki ga kartica nima in s tem zasedel eno PCI režo !
Sej vem da je to brez pomena, kar v bistvu je ali pa tudi ne :) !
Sam sm pa vidu da majo Abitove kartice še čez ram hladilnik in še cooler gor tko da me zaradi tega matra !
Ker je pač isto denarja !
Ne mi govorit kero naj vzemem ker bom med tema dvema izbirov !
Samo zanima me če ima kdo omenjeni kartici in naj malo pove kaj mu je všeč in kaj ne oz. predlogi za kero naj se odločim !
lp
Apple iMac
AnWar ::
Ja jst imam Hercules 3D prophet 3 ti 200 pa imam navito na 230/480 pa leti tudi ko sneta sekira!!!
AnWar ::
Na tvojem mestu bi se odločil za Abit-ovo! Zato ker že ima original gor cooler pa hladilnik za ram, ampak baje sem slišal da se winfast full dober navija, za abit-ovo pa ne vem
Pisk ::
Ce ti dela dobro potem obdrzi winfast, pri Abitkah nikoli ne ves kaj bos dobil.
Oziroma ce lahko dobis na probo potem pac sprobaj in se odloci.
BTW: kaj ce ne navijes se igre zatikajo?
Ker tisti tvoj ventilator je prej minus kot plus(hrup).
Oziroma ce lahko dobis na probo potem pac sprobaj in se odloci.
BTW: kaj ce ne navijes se igre zatikajo?
Ker tisti tvoj ventilator je prej minus kot plus(hrup).
Ti bom jaz enkrat zapiskal!!!!!!!!!
the_unborn ::
Jst mam winfastovo, sam moja ma hladilnik cez rame in procesor ze gor. Navija se tudi zelo dobro, saj ma 3.8ns ram (520mhz) ... Jst sm maximalno zadovoljen z njo.
Muflon1 ::
Ljudje Slo-Techovci dej mal povejte kolk vam tile geforci Ti200 vržejo v 3d Marku 2001 rezultat na default nastavitvah? Pa na kakšni mašini.
men vrže na Celeronu III 1200@1380 malo manj kot 7000 markov? Grafika ATI Radeon 8500
men vrže na Celeronu III 1200@1380 malo manj kot 7000 markov? Grafika ATI Radeon 8500
Trupl0 ::
Vzemi Winfastovo, dobra kvaliteta, da se jo zelo lepo navit. Pa kaj pol če ti je en PCI vzel, vsaj dobro grafikuljo maš!
If you are going through Hell, keep going !
JohnyB ::
Ja drugače mi je pa v 3D MArk 2001 pri defult nastavitvah prišel ven rezultat 6233 !
Bi pa blo fino če bi malo dali svoje rezultate gor da mal primerjamo
lp
Bi pa blo fino če bi malo dali svoje rezultate gor da mal primerjamo
lp
Apple iMac
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GF3 Ti200 OCOddelek: Navijanje | 924 (743) | LordWorm |
» | gf3 ti200Oddelek: Kaj kupiti | 832 (600) | Trupl0 |
» | ATI8500 vs. GF3Ti200 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 9938 (6859) | VASkO |
» | ATI Radeon 7500 ali GF3 Ti 200 ?Oddelek: Kaj kupiti | 1180 (974) | _Mortal_ |
» | Geforce3 ti200 cheapOddelek: Kaj kupiti | 2037 (1486) | VASkO |