Forum » Izdelava spletišč » Dreamweaver in širina tabele / monitorja
Dreamweaver in širina tabele / monitorja
garg ::
Orodje: Dreamveaver MX
Problem: Vstavim tabelo, širina 100%, višina 100%, vse štiri vrednosti so "0" nula
(Podatki:)
Iz Page Properties:
Left Margin 0
Top Margin 0
Margin Width 0
Margin Height 0
Iz HTML kode:
table width 100%
height 100%
border 0
align center
cellpadding 0
cellspacing 0
Ko se tabela nahaja na spletu je na monitorju videti cca 5 mm ožja na desni in za 5 mm krajša odspodaj. Torej po desni strani ob drsniku in po vsem spodnjem robu strani je cca 5 mm bele praznine.
Zakaj tabela ne pokrije 100% monitorja? Kje kiksam?
Hvala!
Problem: Vstavim tabelo, širina 100%, višina 100%, vse štiri vrednosti so "0" nula
(Podatki:)
Iz Page Properties:
Left Margin 0
Top Margin 0
Margin Width 0
Margin Height 0
Iz HTML kode:
table width 100%
height 100%
border 0
align center
cellpadding 0
cellspacing 0
Ko se tabela nahaja na spletu je na monitorju videti cca 5 mm ožja na desni in za 5 mm krajša odspodaj. Torej po desni strani ob drsniku in po vsem spodnjem robu strani je cca 5 mm bele praznine.
Zakaj tabela ne pokrije 100% monitorja? Kje kiksam?
Hvala!
Binji ::
border pomeni samo, ce je okvir tabele viden in koliko je sirok. Ti rabis margin..sirina navideznega okvirja okoli tabele.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Kako se tole nastavi?
Kot sem že navedel se pri meni "navidezni rob" nahaja le na desni in na spodnji strani tabele (kot da je monitor "prevelik" za 5 mm.)
Kot sem že navedel se pri meni "navidezni rob" nahaja le na desni in na spodnji strani tabele (kot da je monitor "prevelik" za 5 mm.)
Še en podatek:
Ko med delom pogledam "Preview in Browser" se stran pokaže pravilno, čez cel monitor.
Problem torej nastaja, ko se stran nahaja na spletu.
? Ima kdo kako idejo ?
Ko med delom pogledam "Preview in Browser" se stran pokaže pravilno, čez cel monitor.
Problem torej nastaja, ko se stran nahaja na spletu.
? Ima kdo kako idejo ?
Ej sory, sedaj gledam in je problem ravno obraten...
Na spletu je vse ok, v Preview opciji nastane rob desno in odpodaj.
Res nimam ideje kje je trik.
Gledam pa z IE.
Na spletu je vse ok, v Preview opciji nastane rob desno in odpodaj.
Res nimam ideje kje je trik.
Gledam pa z IE.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 346165 (5302) | sunniegoldie |
» | Prikaz strani na različni resoluciji-JoomlaOddelek: Izdelava spletišč | 1944 (1672) | kr?en |
» | poravnava li elementovOddelek: Izdelava spletišč | 2144 (2009) | boss-tech |
» | CSS - DIV - Brez TabeleOddelek: Izdelava spletišč | 1590 (1293) | jernejp |
» | [rat3 my webpage] l33t HideoutOddelek: Izdelava spletišč | 1963 (1455) | njok |