Forum » Izdelava spletišč » forum brez moderatorja
forum brez moderatorja
sebavet ::
a obstaja možnost narediti forum brez moderatorja? kako lahko potem filtriram tiste ki pridejo na forum počet neumnosti in biti "poredni"?
gregy ::
forum brez moderatorja je kaos .. ne vem v cem ti je fora imeti forum brez moderatorja, po drugi strani bi jih rad pa kontroliral!?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Jakka ::
Na tvoje vprašanje odgovoriš enako kot na vprašanje: "Ali se trenutno lahko avto po cestah vozi sam, brez voznika?"
Tody ::
model sprašuješ gluposti... Seveda je lahko forum brez moderatorja, ker si to ti v vlogi administratorja...
V phpbb si lahko naštimaš status 0 torej da zgledaš kot navaden uporabnik ampak maš pravice...
V phpbb si lahko naštimaš status 0 torej da zgledaš kot navaden uporabnik ampak maš pravice...
sebavet ::
aha, hvala , zdaj, bolj problem se mi zdi to, da težko nadzoruješ potek, če nimaš nikogar, ki pregleduje poste kar naprej (recimo vsaj vsaj par ur na dan).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sebavet ()
gregy ::
mislim, da si si zadal čudno nalogo .. nočeš imeti administratorja, moderatorja, rad bi pa kontroliral oz. moderiral poste ... ravno to počne moderator
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
gzibret ::
Na www.index.hr so imeli črni oddelek foruma, ki ni bil moderiran. Tam se je lahko vsak prepričal, kam je zadeva prišla.
Zakaj govorim v pretekliku - zato, ker so celo tam uvedli moderiranje
Zakaj govorim v pretekliku - zato, ker so celo tam uvedli moderiranje
Vse je za neki dobr!
root987 ::
Morda kaj po principu slashdota - torej da lahko vsak uporabnik oceni odgovore drugih uporabnikov?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
Tr0n ::
./ ima precej cool sistem auto-moderiranja, kjer folk pac sam doloci katere poste in userje bo videl oz. ignoriral.
To bi definitivno morala imeti vsaka resna community stran.
To bi definitivno morala imeti vsaka resna community stran.
MihaFirst ::
jah... navsezadnje je tudi na [mojem čudnem forumu] popolno nemoderirana kategorija.... pa sploh ni takega zanimanja zanjo... kar pomeni, da je ljudem tudi že počasi dost vseh teh forumov v joker stilu...
//Brez čudnih povezav --Omy
//Brez čudnih povezav --Omy
www.gamma.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moderiranje tem v Z&T - mnenja, pripombe, predlogi (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 5122 (3995) | jozek |
» | Iščemo te ... (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 10143 (6411) | Tilen |
» | Svoboda govora? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5800 (2304) | undefined |