» »

forum brez moderatorja

forum brez moderatorja

sebavet ::

a obstaja možnost narediti forum brez moderatorja? kako lahko potem filtriram tiste ki pridejo na forum počet neumnosti in biti "poredni"?

gregy ::

forum brez moderatorja je kaos .. ne vem v cem ti je fora imeti forum brez moderatorja, po drugi strani bi jih rad pa kontroliral!?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...

Jakka ::

Na tvoje vprašanje odgovoriš enako kot na vprašanje: "Ali se trenutno lahko avto po cestah vozi sam, brez voznika?" :D

sverde21 ::

Seveda da se lahko, ampak ne sme bit drugih voznikov na cesti :D
<?php echo `w`; ?>

Tody ::

model sprašuješ gluposti... Seveda je lahko forum brez moderatorja, ker si to ti v vlogi administratorja...

V phpbb si lahko naštimaš status 0 torej da zgledaš kot navaden uporabnik ampak maš pravice...

aha, hvala 8-O , zdaj, bolj problem se mi zdi to, da težko nadzoruješ potek, če nimaš nikogar, ki pregleduje poste kar naprej (recimo vsaj vsaj par ur na dan).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sebavet ()

gregy ::

mislim, da si si zadal čudno nalogo .. nočeš imeti administratorja, moderatorja, rad bi pa kontroliral oz. moderiral poste ... ravno to počne moderator
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...

gzibret ::

Na www.index.hr so imeli črni oddelek foruma, ki ni bil moderiran. Tam se je lahko vsak prepričal, kam je zadeva prišla.

Zakaj govorim v pretekliku - zato, ker so celo tam uvedli moderiranje :D
Vse je za neki dobr!

root987 ::

Morda kaj po principu slashdota - torej da lahko vsak uporabnik oceni odgovore drugih uporabnikov?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

• spremenil: root987 ()

Tody ::

to še vedno ne preprečuje pizdarij :D

Tr0n ::

./ ima precej cool sistem auto-moderiranja, kjer folk pac sam doloci katere poste in userje bo videl oz. ignoriral.

To bi definitivno morala imeti vsaka resna community stran.

zanimiva zadeva :)

Gwanaroth ::

./ != /.
Lights often keep secret hypnosis..

MihaFirst ::

jah... navsezadnje je tudi na [mojem čudnem forumu] popolno nemoderirana kategorija.... pa sploh ni takega zanimanja zanjo... kar pomeni, da je ljudem tudi že počasi dost vseh teh forumov v joker stilu... :8)

//Brez čudnih povezav --Omy
www.gamma.si

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Moderiranje tem v Z&T - mnenja, pripombe, predlogi (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
775122 (3995) jozek
»

Iščemo te ... (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
7210143 (6411) Tilen
»

Svoboda govora? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
755800 (2304) undefined

Več podobnih tem