Forum » Pomoč in nasveti » Težave z routerjem Asus wl-520g
Težave z routerjem Asus wl-520g
frcasek ::
Ali morda ima kdo omenjeni router, ker se meni nikakor noče povezati na internet. Ostalo vse dela, mreža in nastavitve, samo na net ne morem. Vpisano imam vse potrebno, preverjeno tudi s strani tehnične pomoči na Siolu. Nastavitve sem dal enake kot na Belkinu, ki mi dela normalno, tale Asus me pa za*****a že cel dan. Tudi v logu piše disconnected in tudi, ko se poskušam povezati ročno, ni nič bolje. V bistvu do Siola sploh ne pride, se zaustavi že prej. Nastavitve PPPoe, upor. ime in geslo, DNS avtomatsko, vse kar zahteva Siol je noter. Prosim za pomoč, ker drugače ga nesem nazaj v trgovino ( upam, da bodo zamenjali).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18818 (11755) | Hayabusa |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52331 (24081) | simone |
» | Povezava z internetom!Oddelek: Omrežja in internet | 3350 (3170) | amigo_no1 |
» | [Linux] Noče se povezati z ADSLOddelek: Operacijski sistemi | 2106 (1575) | sverde21 |
» | ISDN modem Siemens Gigaset 3070 problem pri povezovanju ... urgentnoOddelek: Omrežja in internet | 1505 (1391) | SkIDiver |