» »

Težave pri pošiljanju e-pošte - nekateri prejemniki ne prejmejo

Težave pri pošiljanju e-pošte - nekateri prejemniki ne prejmejo

wahab ::

Sorodnica, ki je računalniško slabo pismena (in ne bi znala vprašat na forumu :) ), ima naslednji problem: ko pošilja e-pošto (Outlook Express, Arnesov mail account, dial-up povezava), se dogaja, da včasih ta pošta ne pride do naslovnikov, čeprav je bila kao poslana (Outlook Express ne javi nobene napake). Pogosteje se ji baje to dogaja s pošto, ki jo forwardira, kot s tisto, ki jo na novo ustvari. Zagotovo ni problem v velikosti sporočil, ker se to dogaja tudi pri čisto običnih (majhnih) tekstovnih mailih.

Nisem imel časa v detajle sprobavat, ampak dejansko drži, da (včasih, ne vedno) nek mail, ki ga pošljem več naslovnikom, nekateri prejmejo, drugi pa ne - pa ne vedno isti, pač pa brez kakšnega pravila (potem pa recimo čez minuto pošljem nov mail, ki ga prejmejo vsi, tudi tisti, ki prejšnjega niso prejeli). Preverjeno "izgubljeni " mail ne pristanejo v kakšnih junk folderjih.

Ker si niti v sanjah ne znam predstavljati, kaj bi lahko bilo narobe, me zanima, če ima kdo podobno izkušnjo. Menjava accounta ali mail klienta ne pride v poštev.

bastadu ::

In zakaj rabiš 2 temi za ta problem? :\

wahab ::

Uf, mea culpa. Se globoko opravičujem.

Prvič je napisalo, da nisem prijavljen(?), čeprav sem bil, pa sem stisnil še enkrat.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: wahab ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375278244 (23175) Matko
»

Uvoz emailov iz Outlook Express winXP v Outlook win7

Oddelek: Pomoč in nasveti
82730 (2640) Ziga Dolhar
»

vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14013596 (11073) Bakunin
»

Siol - Email - Navlaka

422408 (1989) Sunna
»

e-mail z virusom...od kod?

141905 (1650) SubOrbit

Več podobnih tem