Forum » Omrežja in internet » Težave pri pošiljanju e-pošte - nekateri prejemniki ne prejmejo
Težave pri pošiljanju e-pošte - nekateri prejemniki ne prejmejo
wahab ::
Sorodnica, ki je računalniško slabo pismena (in ne bi znala vprašat na forumu ), ima naslednji problem: ko pošilja e-pošto (Outlook Express, Arnesov mail account, dial-up povezava), se dogaja, da včasih ta pošta ne pride do naslovnikov, čeprav je bila kao poslana (Outlook Express ne javi nobene napake). Pogosteje se ji baje to dogaja s pošto, ki jo forwardira, kot s tisto, ki jo na novo ustvari. Zagotovo ni problem v velikosti sporočil, ker se to dogaja tudi pri čisto običnih (majhnih) tekstovnih mailih.
Nisem imel časa v detajle sprobavat, ampak dejansko drži, da (včasih, ne vedno) nek mail, ki ga pošljem več naslovnikom, nekateri prejmejo, drugi pa ne - pa ne vedno isti, pač pa brez kakšnega pravila (potem pa recimo čez minuto pošljem nov mail, ki ga prejmejo vsi, tudi tisti, ki prejšnjega niso prejeli). Preverjeno "izgubljeni " mail ne pristanejo v kakšnih junk folderjih.
Ker si niti v sanjah ne znam predstavljati, kaj bi lahko bilo narobe, me zanima, če ima kdo podobno izkušnjo. Menjava accounta ali mail klienta ne pride v poštev.
Nisem imel časa v detajle sprobavat, ampak dejansko drži, da (včasih, ne vedno) nek mail, ki ga pošljem več naslovnikom, nekateri prejmejo, drugi pa ne - pa ne vedno isti, pač pa brez kakšnega pravila (potem pa recimo čez minuto pošljem nov mail, ki ga prejmejo vsi, tudi tisti, ki prejšnjega niso prejeli). Preverjeno "izgubljeni " mail ne pristanejo v kakšnih junk folderjih.
Ker si niti v sanjah ne znam predstavljati, kaj bi lahko bilo narobe, me zanima, če ima kdo podobno izkušnjo. Menjava accounta ali mail klienta ne pride v poštev.
wahab ::
Uf, mea culpa. Se globoko opravičujem.
Prvič je napisalo, da nisem prijavljen(?), čeprav sem bil, pa sem stisnil še enkrat.
Prvič je napisalo, da nisem prijavljen(?), čeprav sem bil, pa sem stisnil še enkrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: wahab ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 278244 (23175) | Matko |
» | Uvoz emailov iz Outlook Express winXP v Outlook win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2730 (2640) | Ziga Dolhar |
» | vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13596 (11073) | Bakunin |
» | Siol - Email - NavlakaOddelek: Omrežja in internet | 2408 (1989) | Sunna |
» | e-mail z virusom...od kod?Oddelek: Omrežja in internet | 1905 (1650) | SubOrbit |