Forum » Pomoč in nasveti » eMule problemi
eMule problemi
zero999 ::
Problem je naslednji: Ko se hočem povezati na katerikoli server v eMule mi napise naslednje opozorilo:''Fatal Error while trying to connect. Internet connection might be down'' In tudi ko naredim v eMule connection test se mi izpiše naslednje:
Please wait while the ports of your eMule are being tested...
Testing IP: BSN-77-114-233.dial-up.dsl.siol.net (193.77.114.233)
Starting TCP connection test...
TCP connection test failed because eMule rejected the connection.
It is possible that your IPFilter includes the IP of this server, making a connectiontest impossible.
Connection test finished.
KAJ BI LAHKO BILO NAROBE?
lp
Please wait while the ports of your eMule are being tested...
Testing IP: BSN-77-114-233.dial-up.dsl.siol.net (193.77.114.233)
Starting TCP connection test...
TCP connection test failed because eMule rejected the connection.
It is possible that your IPFilter includes the IP of this server, making a connectiontest impossible.
Connection test finished.
KAJ BI LAHKO BILO NAROBE?
lp
- zaklenil: OmegaBlue ()
pavka ::
Dobro poglej,včasih blokira tudi antivirus, ali pa če mogoče uporabljaš router?
Več glav več ve!!!
nx6325 ::
ali kdo ve kako bi naredu d bi emule kej hitrejš dol vleku, k v večini primerov je zlo švoh
Kaličopko ::
ja nalagej tiste vsebine ki majo velik virov pa prenose v obe smeri dej dokonca pa iz mape incoming ne jemt datotek
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Kaličopko ()
fulgur ::
mene zanima kaj zaboga je z mojo mulo
serverji so v riti, noben ne dela, tudi donkeyji ne - mogoče kdo ve v čem je težava?
p.s.: serevrje sem si šel zlovdat dol ampak nč kej dost ne pomaga, večina je kilavih
aja, pa še to: availability je popolnoma čudna - mi kaže skoraj pri vsaki stvari, da je zgolj en source - pa vem da ni
serverji so v riti, noben ne dela, tudi donkeyji ne - mogoče kdo ve v čem je težava?
p.s.: serevrje sem si šel zlovdat dol ampak nč kej dost ne pomaga, večina je kilavih
aja, pa še to: availability je popolnoma čudna - mi kaže skoraj pri vsaki stvari, da je zgolj en source - pa vem da ni
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fulgur ()
OmegaBlue ::
Lepo uporabite namensko temo [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426838 (10122) | Freakylion |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2068 (1850) | Goldee |
» | Router para živce->MULAOddelek: Omrežja in internet | 1206 (986) | CaqKa |
» | Router D-Link DI-604 in eMule LowIDOddelek: Omrežja in internet | 1881 (1728) | matias |
» | Router AT-AR220E in delovanje P2P programov.?Oddelek: Omrežja in internet | 2702 (2386) | Narcos Satanicos |