Forum » Pomoč in nasveti » dig.fotoaparat hp 935 pomoč
dig.fotoaparat hp 935 pomoč
zan126 ::
imam dig.fotoaparat hp935 photosmart,vendar že od samega začetka z njim ne naredim preko 20 slik pa naj si bo s fleshem ali brez,ekranček preprosto ugasne prej napiše da so baterije preslabe,nato pa brez ekrančka lahko slikaš naprej
sprobal sem več akumulatorjev od gp pa do vseh možnih seveda vsi 2300 ali 2600 mah
na servisu so mi rekli da imajo vsi aparati tega ranga 60,70 jurjev pač tako porabo energije in da je to normalno
ko pa daš baterije iz tega aparata v kak drug aparat lahko normalno slikaš še naprej
kakšne so vaše izkušnje lp.
sprobal sem več akumulatorjev od gp pa do vseh možnih seveda vsi 2300 ali 2600 mah
na servisu so mi rekli da imajo vsi aparati tega ranga 60,70 jurjev pač tako porabo energije in da je to normalno
ko pa daš baterije iz tega aparata v kak drug aparat lahko normalno slikaš še naprej
kakšne so vaše izkušnje lp.
Šimpanz ::
Jaz z mojim fotoapartaom Canon naredim okrog 500 slik (4 baterije GP 2300), tako da mislim da ni problema v baterijah. Ne verjami serviserjem da je fotoparta drag in zato požrešen, saj je moj stal okrog 80.000 sit. Z dvema baterijama bi moral narediti vsaj 100 do 200 fotk. Res pa moraš vedeti da se baterije v fotoapartu praznijo, tudi če ne slikaš. Pri meni so baterije čisto prazne v mesecu do dveh, tudi če nič ne fotkam.
BlackHole ::
Mogoče bi bilo dobro, da jim sprintaš ven tale test in jim ga pomoliš pod nos (mogoče pa bo pomagalo):
320 slik. Malo nižje spodaj na strani je Battery life test.
edit: pa še tole piše spodaj za nameček:
Thanks to its aggressive power saving the HP 935 lasted over three hours on just two 1600 mAh AA batteries. This is a very good performance and goes a long way to supporting the relatively short LCD on time (just 60 seconds).
LP Marko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlackHole ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | baterija pri fotoaparatuOddelek: Pomoč in nasveti | 1054 (941) | bukev |
» | Digitalni fotoaparat HP 945Oddelek: Kaj kupiti | 1802 (1461) | BlueSky |
» | Katere baterije za "digitalca"? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6351 (5464) | Zdravko |
» | Canon 300D vs. Sony DSC-F828Oddelek: Kaj kupiti | 2685 (2249) | Matev |
» | Digitalni fotoaparati, rabim nasvet (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6497 (5425) | Dr_M |