Forum » Pomoč in nasveti » Poškodovana particija kako jo resit
Poškodovana particija kako jo resit
brdi ::
Lp zanima me kako naj resim particijo na noben nacin ne smem zgubit podatkov ki so na njen ! Kr na vsem lepem mi je napisalo "Datoteka ali imenik sta poskodovana in zato neberljiva"! WD 320GB je disk !!!
amigo_no1 ::
v explorerju desno klikni ta disk/particijo / properties /tools /Error-checking -> check now -> obkljukaj oboje -> klikni na Start
Ja no to ne deluje! A bi lahko kje na kaksnem servisu to mogoce zrihtali ? Kajti disk sem ze nesel frendu je z linuxom probal in mu napisalo naj zazenem chkdsk /f ampak tut nic bolje ! Probal sem ze z Partition magicom tut nic ! Podatkov pa na nooben nacin ne smem zbrisat! KER POTEM BO PO MENI :D
Looney ::
Kaj pa kakšen file recovery program?
Jaz sem s PC Inspectorjem že uspešno reševala slike s spominske kartice, ki je drugače zaradi neznanih napak ni in ni hotelo prebrati.
Jaz sem s PC Inspectorjem že uspešno reševala slike s spominske kartice, ki je drugače zaradi neznanih napak ni in ni hotelo prebrati.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Looney ()
PaX_MaN ::
Jaz sem enkrat že uspešno rešil podatke In sicer z Live Linuxom, Slixom, natančneje.Vstaviš v pogon, zbootaš, zaženeš, in upaš da ti lahko particijo mounta.Če ti jo, podatke skopiraj na varno particijo, ali shrani podatke na DVD, v skrajnem primeru CD.
amigo_no1 ::
Najprej preveri disk s temle:
Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov
Lahko da je samo kabel za disk poškodovan (sata, ide)
Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov
Lahko da je samo kabel za disk poškodovan (sata, ide)
ni kabel particiji sta se malcken stepli! Slike pa sem resil (ne vse) iz SD kartice kr preko fotoaparat in z enim od flash recovery programom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neberljiva spominska kartica-formatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 6316 (848) | XrobertoX |
» | Zunanji disk težavaOddelek: Strojna oprema | 4049 (4049) | diative |
» | knoppix - kako do documents and settingsOddelek: Operacijski sistemi | 1245 (1037) | ToniT |
» | Kako dobiti podatke na disku, ki ima zrušeno particijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1910 (1606) | Caligula |
» | E: je izginil kdo bi vedel kam???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1724 (1405) | Keyser Soze |