Forum » Kaj kupiti » A sploh ima...???
A sploh ima...???
krucymucy ::
ECS K7S5A plata za preklapljat multiplier???
Sej mende nima, ker nisem nikjer zasledil... pa še en tip si jih je kar sam naredu...
link
Sej mende nima, ker nisem nikjer zasledil... pa še en tip si jih je kar sam naredu...
link
Eh sej sem vedu - kaj naj jo kupim al ne???
A nej raj vzamem DFI AD70-sc??? Pa za razliko namest TB1.33 durona 1100???? No kaj, jest sem cist zmeden!!!!
A nej raj vzamem DFI AD70-sc??? Pa za razliko namest TB1.33 durona 1100???? No kaj, jest sem cist zmeden!!!!
Matek ::
Bolš da vzabeš DFI, ker je kvalitetnejša, pa še bolš čips-set ma.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
ChiefThunder ::
Jz bi raje vzel ECS plato in boljši procesor, hitrostno boš tako bolj profitiral... samo glej, da bo plata vredu...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Kaj pa DFI ? se da kej navit al bl tko tko... pa ECS se ne da nč!!! Čeprav sem že najdu za narest voltage mod!!!!
Do kolk kej gredo frekvence na ECS???
Do kolk kej gredo frekvence na ECS???
ChiefThunder ::
DFI podpira voltažo do 1.85, fsb do 250mhz in pomnoževalnik do 12.5 prek đamperjev...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Tistih 12.5 je nekam malo a ni??? Največ do 1.67...
No še kdo, ki bi mi lahko svetoval - po testih sodeč je KT266A le malenkost pred SIS735... mi lahko kdo od lastnikov omenjenih pove o memory benchmarku v Sisoft sandri????
Kako kaj navijanje na ECS kako na DFI???
No še kdo, ki bi mi lahko svetoval - po testih sodeč je KT266A le malenkost pred SIS735... mi lahko kdo od lastnikov omenjenih pove o memory benchmarku v Sisoft sandri????
Kako kaj navijanje na ECS kako na DFI???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | flash biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1417 (1328) | pierlo |
» | PCI-E -> AGP ConverterOddelek: Strojna oprema | 1916 (1173) | TribesMan |
» | se moram pohvalit -- xp1700+ kot xp2800+ :)) na 1.6VOddelek: Navijanje | 2030 (1124) | rap3r |
» | cpu temperaturaOddelek: Pomoč in nasveti | 959 (721) | tha_man |
» | elite K7S5A težava (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4580 (3744) | Uporabnik |