Forum » Pomoč in nasveti » cpu temperatura
cpu temperatura
janey ::
imam plato ecs k7s5a pa me zanima ce lahko v
windowsih gledam temp. procesorja.
se mi ne da skos u bios hodt.
windowsih gledam temp. procesorja.
se mi ne da skos u bios hodt.
Boky ::
Jaz uporabljam Vcool 1.84b, ker kaze temepraturo v tray-u. Drugace pa ne vem kaj je tako zapletenega pri Motherboard Monitor-ju ? Vzames si par minut in gres malce skoz menuje pa je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
tha_man ::
Wow, tale Vcool je pa kar car! Procesorju (XP1600) je v idlanju temperatura padla iz 39 stopinj na 33. Tud Volcano 7 se je upočasnu (zatorej deluje bolj potihem). Upam da ne bo povzročal kakih roblemov, zaenkrat deluje BP.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
The_man a mas k7s5a ? Ce ja daj screen shoot tvojih nastavitev tega prgramcka, ker meni freez-a masina ce vklopim dolocene funkcije.
Thanx!
Thanx!
hehe, krucymucy, vidim da sva jaz in moja DFI-jka že kar malo slavna
Sicer pa nastavitev nisem spreminjal. Vklopljen ima NB Cool Bit, ter v PCI options 'Delay Transaction' in CPU-PCI Write Buffer. Bus Timeout = 1. Vse te nastavitve so sicer že default take, nisem nič spreminjal. Zakaj pravzaprav bi, če deluje . Aja, uporabljam Windows XP.
Sicer pa nastavitev nisem spreminjal. Vklopljen ima NB Cool Bit, ter v PCI options 'Delay Transaction' in CPU-PCI Write Buffer. Bus Timeout = 1. Vse te nastavitve so sicer že default take, nisem nič spreminjal. Zakaj pravzaprav bi, če deluje . Aja, uporabljam Windows XP.
DFI AD70-SC (ima KT266A chipset).
Povprašaj na PC Hand, ki so zastopniki za DFI.
Povprašaj na PC Hand, ki so zastopniki za DFI.
Vprasam zato, ker iscem plato za kolega. Najrej sva hotela vzeti ESC-jevo, ampak glede na to, da imam sam probleme z njo(ce je masina mrzla XP-ji friznejo pri bootu) nocem se kolega zaje*at kot sem sebe.
Mi je pa ravno danes prisel v roke Pcgamer, v katerem so tvojo plato precej dobro ocenili, pa se draga ni .
Mnozilnik predvidevam lahko spreminjas, ali ?
Mi je pa ravno danes prisel v roke Pcgamer, v katerem so tvojo plato precej dobro ocenili, pa se draga ni .
Mnozilnik predvidevam lahko spreminjas, ali ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
Množilnik seveda lahko spreminjaš, ampak ne iz biosa temveč z DIP stikali na plati. Podpira do 12.5
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matična plošča z 939Oddelek: Kaj kupiti | 2000 (1674) | TOP |
» | ECS K7S5A plata za AMD?Oddelek: Kaj kupiti | 1509 (1241) | [t502] |
» | ECSKA DA ali NEOddelek: Kaj kupiti | 1482 (1050) | Boky |
» | elite K7S5A težava (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4543 (3707) | Uporabnik |
» | težave z spreminjanjem množilnika!Oddelek: Navijanje | 1107 (885) | VASkO |