Forum » Zvok in slika » Ali je možno povezat 5.1 zvočnike na laptop???
Ali je možno povezat 5.1 zvočnike na laptop???
adriano10 ::
Imam prenosnik, ki ima integrirano zvočno kartico. Ima samo en izhod za zvočnike, in še dva zraven ki pa ne vem točno zakaj sta (verjetno za kakšen mikrofon). Kupujem zvočnike, nameraval sem kupit Logitech Z230 (2.1), vendar sem videl ene philipsove SPA 2600 (5.1), ki so za enako ceno, pa še večji RMS imajo.
Torej zanima me če se da zvočnike ki so 5.1 kako povezat na laptop, ki ima le en izhod za zvočnike torej 2.1.
Hvala za odgovore!
[popravljen naslov, podtalje]
Torej zanima me če se da zvočnike ki so 5.1 kako povezat na laptop, ki ima le en izhod za zvočnike torej 2.1.
Hvala za odgovore!
[popravljen naslov, podtalje]
- spremenil: podtalje ()
brezimni ::
Ja lahko imaš. Če imaš novejši laptop si lahko nastaviš s pomočjo kontrolnega programa koliko zvočnikov imaš (nekako tako kot ta novejše integrirane zvočne), če tega nimaš si še potem vedno lahko kupiš razdelilec (v tvojem primeru 2) tako boš lahko vse zvočnike uporabil, ampak samo v stereo načinu. Jaz vem za ti 2 varianti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5036 (4629) | eric_cartman |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5426 (4423) | hyphh |
» | [Hi-Fi] - Debata: Dobre slušalke ali dobri zvocniki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 13000 (10583) | Trancedeejay |
» | Sb live - kako doseči isti zvok na obeh izhodih karticeOddelek: Zvok in slika | 1491 (1419) | danix1 |
» | Dobra plata za amdOddelek: Kaj kupiti | 1414 (1162) | MEDENA |