Forum » Pomoč in nasveti » PS2 pomoč
PS2 pomoč
Loser ::
LP
Torej zadeva je taka.
Kupil sem si PS2 Slim 75004.Na netu sem gledal da so nekateri priklopili trdi disk in z njega poganjali igre,filme itd...Jaz sem dobil externo ohišje in disk formatiral z usb extreme programom ki je nardil hdd kao kompatibilnim z PS2.Posnel nekaj iger , vendar ko disk preklopim na PS2 mi ga ne najde ??
A je že kdo sploh uspešno priklopil disk na ps2 slim in kakšen je bil njegov postopek??
Hvala za odgovore !
Torej zadeva je taka.
Kupil sem si PS2 Slim 75004.Na netu sem gledal da so nekateri priklopili trdi disk in z njega poganjali igre,filme itd...Jaz sem dobil externo ohišje in disk formatiral z usb extreme programom ki je nardil hdd kao kompatibilnim z PS2.Posnel nekaj iger , vendar ko disk preklopim na PS2 mi ga ne najde ??
A je že kdo sploh uspešno priklopil disk na ps2 slim in kakšen je bil njegov postopek??
Hvala za odgovore !
" Ad omnia parati sumus "
https://youtu.be/W-gRKjqP7IU
https://youtu.be/W-gRKjqP7IU
kiFni ::
To maš mal več informacij o namestitvi
Lista (ne)delujočih iger
Zakaj si pa kupil slim, prav ti je. Če bi navadno bi lahko priklopil IDE disk. USB je zlo počasen, ker ima PS2 USB 1.0
Zelo majhen procent iger sploh dela s USB diska. Pri IDE varianti pa skoraj vse, pa še ful hitreje kot z DVD pogona
Jaz imam navadno in dela super.
Drugač je pa tukaj tema o PS2, PS2 kot [DivXvid predvajalnik in še več]
Lista (ne)delujočih iger
Zakaj si pa kupil slim, prav ti je. Če bi navadno bi lahko priklopil IDE disk. USB je zlo počasen, ker ima PS2 USB 1.0
Zelo majhen procent iger sploh dela s USB diska. Pri IDE varianti pa skoraj vse, pa še ful hitreje kot z DVD pogona
Jaz imam navadno in dela super.
Drugač je pa tukaj tema o PS2, PS2 kot [DivXvid predvajalnik in še več]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS2 kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Konzole | 51522 (18039) | kiFni |
» | PS2 ?Oddelek: Konzole | 2324 (1759) | kiFni |
» | nakup rabljene PS2 konzoleOddelek: Kaj kupiti | 4197 (3758) | Jago |
» | Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 10738 (8286) | Jaka83 |
» | Miši ne delajo na PS/2Oddelek: Strojna oprema | 932 (824) | OZZY |