» »

Miska nagaja

Miska nagaja

grmek ::

Upam, da mi lahko kdo pomaga pri sledecem problemu...

...namrec imam Microsoftovo Intellimouse Optical misko, s katero pa imam zadnji mesec ali dva zelo cuden problem. Namrec pri enojnem kliku se zelo pogosto (npr. vsak peti klik) zgodi, da se namesto enojnega klika izvede dvojni klik. Poiskusil sem nanovo naloziti Windowse (prejsne sem komplet pobrisal), a ni nic bolje. Ko sem misko odnesel h kolegu, je delovala B.P, prav tako je na mojem rac. njegova delovala OK.

Ima kdo morda kaksen nasvet kaj naj se probam? Instaliral sem Intellimouse 4.0 drajverje (zadnji na www.microsoft.com), a ni nic bolje :-(

Hvala...

LP

jRk0 ::

Meni se to tudi na case dogaja. Ista miska... Ampak mam itak sredinski gumb nastavljen za double click, tak da ni sile, pa zaj ze dugo ni blo tega. odkar mam na novo winse pa tudi se ni blo tega (kaki mesec)
You fuck up once, you loose two teeth.

grmek ::

Katero plato pa imas? Sam imam Asus A7-VE...a je mozno, da je stvar nekako nekompatibilna s to misko? Ker pri kolegu dela normalno...

LP

`DoC ::

Hmmm podobn problem mam jst z cordless mauseman...
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+

gkovac ::

Po mojih izkušnjah pomaga če naložite pravilne drajverje za to določeno miško... tiste drajverje, ki jih dobite na sajtu izdelovalca in ki imajo poleg drajverjev še programčič s katerim si miško tudi softversko skonfigurirate :D

lp,SuLc
lp,

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Levi klik je včasih kar dvojen

Oddelek: Pomoč in nasveti
101193 (752) mat xxl
»

Miška okvarjena

Oddelek: Strojna oprema
111387 (1115) Ajnstajn`
»

Samsung združuje zaslone in senzorje za dotik (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
5217931 (16942) PrimozR
»

Superiornost single clicka nad double. (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
945549 (4144) A. Smith
»

Miška MX 700, troubleshooting

Oddelek: Strojna oprema
131442 (1282) urban99

Več podobnih tem