Forum » Strojna oprema » Miška okvarjena
Miška okvarjena
ozbolt ::
Lep Pozdrav
Logitech miška na domačem računalniku (brezžična) ima probleme. Namreč en sam klik zelo pogosto (več kot v 50%) zazna kot zelo hiter dvojni klik. Tako odregira tudi Windows (7) - zapiranje dveh maximiranih oken hkrati, nemogoče označevanje besedila,...
Ima mogoče kdo kak nasvet, kako naj driver tako spremenim, da bo dvojni klik v razmanku manj kot stotinke sekunde zaznal kot enojni klik.
Škoda mi je miške stran metat, ker je do sedaj delovala rez problemov.
Ožbolt
edit: problem je samo z levo tipko
Logitech miška na domačem računalniku (brezžična) ima probleme. Namreč en sam klik zelo pogosto (več kot v 50%) zazna kot zelo hiter dvojni klik. Tako odregira tudi Windows (7) - zapiranje dveh maximiranih oken hkrati, nemogoče označevanje besedila,...
Ima mogoče kdo kak nasvet, kako naj driver tako spremenim, da bo dvojni klik v razmanku manj kot stotinke sekunde zaznal kot enojni klik.
Škoda mi je miške stran metat, ker je do sedaj delovala rez problemov.
Ožbolt
edit: problem je samo z levo tipko
- spremenil: ozbolt ()
Fukomuko ::
Pri meni je identično, imam pa miško Logitech VX Revolution. Nastavitev hitrosti dvoklika ne pomaga, ker se zgodi praktično instantno.
T-h-o-r ::
da še jaz napišem svoj problem
včeraj sta levi in desni gumb na miški mrknila in več ne zaznata, če klikneš na njiju
kolešček in ostalo dela
včeraj sta levi in desni gumb na miški mrknila in več ne zaznata, če klikneš na njiju
kolešček in ostalo dela
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
matonson ::
Cold1 ::
++ @ Peter nn, pošiljanje dvoklikov ob enem samem kliku je skorajda zagotovo posledica okvare stikala na katero pritisne gumb miške.
------------------------
Začasna rešitev je ta, da zamenjate vlogi desnega in levega gumba miške (v nastavitvah miške potrdite izbiro "Zamenjaj primarno in sekundarno tipko").
Nakar bo desni gumb "klikal", levi pa izvajal "desno-klike" (s tem, da bodo le ti dvojni, kar pa ni problem saj se priročni meni še vedno pokaže, četudi dvakrat desno klikneš).
------------------------
Začasna rešitev je ta, da zamenjate vlogi desnega in levega gumba miške (v nastavitvah miške potrdite izbiro "Zamenjaj primarno in sekundarno tipko").
Nakar bo desni gumb "klikal", levi pa izvajal "desno-klike" (s tem, da bodo le ti dvojni, kar pa ni problem saj se priročni meni še vedno pokaže, četudi dvakrat desno klikneš).
twom ::
Za prvo pomoč sem stikali najprej fizično zamenjal med seboj (spajkanje).
Seveda pa zamenjava stikal z novimi ne uide, razen če kupiš novo miš.
lp
Seveda pa zamenjava stikal z novimi ne uide, razen če kupiš novo miš.
lp
Cold1 ::
Za večino bo rešitev s spajkanjem (klicanje kolega, dogovarjanje, usklajevanje časa, etc, etc... ) najbrž težje od nakupa nove miške.
Ajnstajn` ::
Pozdravljeni!
mene pa zanima ce mi bi lahko kdo povedal, kdo je generalni uvoznik za slovenijo za firmo Razer. Namreč šla mi je razer miška..
mene pa zanima ce mi bi lahko kdo povedal, kdo je generalni uvoznik za slovenijo za firmo Razer. Namreč šla mi je razer miška..
//
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 99834 (56730) | Kr_Edn |
» | Miška MX Performance LogitechOddelek: Kaj kupiti | 8436 (5919) | sajmon |
» | Logitech anywhere mx - dvojni klikOddelek: Pomoč in nasveti | 1639 (1312) | matobeli |
» | Večkratni kliki namesto enojnegaOddelek: Pomoč in nasveti | 2412 (1534) | Glugy |
» | Težave z mišjoOddelek: Strojna oprema | 1358 (1184) | enadvatri |