Forum » Pomoč in nasveti » odpravljanje Win Me
odpravljanje Win Me
BigH ::
yo!
uporabljam Me, ampak ker so zanic, bi meu rajs win 982nd, ker pa jih noce presnet, čes da je starejsa verzija, Me nikakor ne morm odstranit.
ps- dodaj odstrani programe sem že izvedel, zgodil se ni nic, aja pa sem cisti zacetnik
plis help
uporabljam Me, ampak ker so zanic, bi meu rajs win 982nd, ker pa jih noce presnet, čes da je starejsa verzija, Me nikakor ne morm odstranit.
ps- dodaj odstrani programe sem že izvedel, zgodil se ni nic, aja pa sem cisti zacetnik
plis help
Hevidi
JLP ::
Najbol da sformatiraš disk pa na frišno gor daš. Si boš verjetn prhranu kr precej preglavic k bi se zarad upgrejda pojavle.
Live long and prosper!
GaPe ::
No če si pa začetnik pol ti pa ne bom razlagu zate prezapletenega postopka odstranitve in ti priporočam "C:\format C:\ ".
Don't steal! The government hates competition.
TESKAn ::
Ne pozabi naredit zagonske.
No ko jo maš, pa enostavno boot z diskete, vpišeš format c:, počakaš, vpišeš setup, pa je.
Za to boš rabil:
- ena disketa za zagon
- ena cede sa windowz
.
No ko jo maš, pa enostavno boot z diskete, vpišeš format c:, počakaš, vpišeš setup, pa je.
Za to boš rabil:
- ena disketa za zagon
- ena cede sa windowz
.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako odstraniti vse gonilnike z računalnika ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2008 (1700) | Spajky |
» | Formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1062 (955) | Andreja |
» | nadgradnja Me v 98 2ndOddelek: Pomoč in nasveti | 683 (593) | [t502] |
» | kako formatirat C: in f:Oddelek: Pomoč in nasveti | 1672 (1440) | DrSergioDJ |
» | FormatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (1413) | Pretorijanec |