Forum » Programska oprema » MSN ERROR 81000306
MSN ERROR 81000306
jakec ::
imam res cudn problem.
S svojim accountom se ne morem vpisati v MSN messenger. Če probam kakšen drug account se lepo vpiše. Pa ne dela nikjer, sem poiskusil na ene 5 računalnikih.
Poiskusil sem vse alternative MSN, kot sta Gaim, aMSN,..
Ko se vpisujem v MSN messenger mi vrne ERROR 81000306. Kaj je z mojim accountom kaj narobe? Je mogoče težava v tem, da sem se na delovnem mesto pozabil odjaviti, potem sem se pa doma spet prijavil? Po tistem se nisem mogel več vpisati v MSN ?
Mogoče kdo kaj več ve o tem
Lp , Jaka
S svojim accountom se ne morem vpisati v MSN messenger. Če probam kakšen drug account se lepo vpiše. Pa ne dela nikjer, sem poiskusil na ene 5 računalnikih.
Poiskusil sem vse alternative MSN, kot sta Gaim, aMSN,..
Ko se vpisujem v MSN messenger mi vrne ERROR 81000306. Kaj je z mojim accountom kaj narobe? Je mogoče težava v tem, da sem se na delovnem mesto pozabil odjaviti, potem sem se pa doma spet prijavil? Po tistem se nisem mogel več vpisati v MSN ?
Mogoče kdo kaj več ve o tem
Lp , Jaka
sidd ::
Isti problem imel jaz. Sedaj vedno ko se hočem prijaviti, mi javi nek drug error, potem pa se logira. Čudno. Nekje je že ena tema o temle problemčku! klik!
lp
lp
no idea for signature
signed
I
signed
I
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76270 (16911) | tilinho20 |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9362 (6547) | klemenSLO |
» | Vdor v Gmail račun?Oddelek: Omrežja in internet | 5519 (3663) | hendriks |
» | Ali se lahko skrije e-mail na MSN?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1136) | strictom |
» | MSN Massanger 8.0Oddelek: Programska oprema | 3542 (2942) | Freezy |