Forum » Pomoč in nasveti » Rabim audio driverje za Hyundai notebook
Rabim audio driverje za Hyundai notebook
Sebastian ::
Imam notebook Hyundai D631s, pentium, 2.4GHz. Star je 3-4 leta. Baterija je sicer zanič, vendar lepo dela, razen zvoka.
V "upravitelju naprav" mi pokaže pod "Other devices" oz. neznane naprave: Multimedia audio controller in Video controller, oboje pod vprašaj. Audio driverjev ne najdem ne na spletu ne na win xp cd-ju. Zraven pa nisem dobil nič programske opreme na cd-ju.
Prosim vse lastnike istega ali podobnega modela notebooka, da mi posredujejo programsko opremo, če jo imajo. Seveda bi se odkupil. Hvala lepa.
Sebastjan
V "upravitelju naprav" mi pokaže pod "Other devices" oz. neznane naprave: Multimedia audio controller in Video controller, oboje pod vprašaj. Audio driverjev ne najdem ne na spletu ne na win xp cd-ju. Zraven pa nisem dobil nič programske opreme na cd-ju.
Prosim vse lastnike istega ali podobnega modela notebooka, da mi posredujejo programsko opremo, če jo imajo. Seveda bi se odkupil. Hvala lepa.
Sebastjan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8169 (2358) | simongrega |
» | "Video controller" driverji manjkajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1001 (951) | amigo_no1 |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5869 (4188) | gasos |
» | HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 7644 (6375) | Gwanaroth |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7550 (6698) | BadWolf |