Forum » Pomoč in nasveti » Wireless problem
Wireless problem
dafon ::
Imam problem z wireless routerjem. Če nastavim na zavarovano omrežje, mi ga oddaljeni računalnik sploh ne zazna. Če nastavim na nezavarovano pa deluje normalo. Probal sam tudi z drugim routerjem in je zadeva ista. Router sam sprobal na drugem omrežju, tam tudi pod zavarovano deluje normalno. Sem na T2, router je D-link. Sem klical na T-2 in pravijo, da je s povezavo vse ok. Prej je router več kot leto dni delal normalno. Kaj bi lahko bilo narobe?
popster ::
ce ti ne zazna omrežja je možno da imaš skriti SSID, sicer pa lahko tudi na nezavarovanim omrežjem zakleniš MAC adresse in si na pol zmage.
amigo_no1 ::
Na routerju.
hide ssid, obkljukan.
Prej bi rekel da ti odjemalec ne zazna wpa2, ampak samo wpa1 (aes,tkip).Tu išči napako.
hide ssid, obkljukan.
Prej bi rekel da ti odjemalec ne zazna wpa2, ampak samo wpa1 (aes,tkip).Tu išči napako.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
dafon ::
Dogaja se tudi, da odjemalec za trenutek zazna povezavo, vendar ko hočem vzpostaviti povezavo se ta ne vzpostavi in nato spet izgine.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Če nekdo izve MAC naslov tvoje tablice, ali lahko vdre vanjo ali v tvoje brezžično omOddelek: Informacijska varnost | 6949 (5411) | nurse013 |
» | IPTV in WLAN na RUCKUS 7811+7111Oddelek: Omrežja in internet | 5046 (4249) | CyberDuck |
» | Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17694 (15188) | Vanadium |
» | kabelski internet..vzpostavitev wireless povezave neuspešnoOddelek: Omrežja in internet | 2532 (2354) | BigSexy |
» | Wifi in prijavljanje v winXPOddelek: Omrežja in internet | 2104 (1776) | bluefish |