Forum » Strojna oprema » Backup smučarskih vozovnic
Backup smučarskih vozovnic
SkiFreak ::
LP
Zanima me če pozna morda kdo za kakšen članek na temo delanja backupa (kloniranja) smučarskih vozovnic. Približuje se namreč sezona in me zanima če se dajo te vozovnice prekopirati (npr. podatki iz nove v prejšnje letno). Zanima me tudi če pozna kdo kakšen tehnični dokument kako bi se dalo pisati v uro Swatch, ki ima SnowPass sistem... Ugibam da deluje po istem principu kot vozovnica (prisloniš k terminalu...).
Poudarjam da gre za neškodljive namene saj nameravam tudi to letno vozovnico kupiti ampak bi se vseeno rad zavaroval pred izgubo ali čemu podobnemu (npr. pralni stroj...).
Vse povezave ali kakšne izkušnje o tej temi so dobrodošle
Hvala
Zanima me če pozna morda kdo za kakšen članek na temo delanja backupa (kloniranja) smučarskih vozovnic. Približuje se namreč sezona in me zanima če se dajo te vozovnice prekopirati (npr. podatki iz nove v prejšnje letno). Zanima me tudi če pozna kdo kakšen tehnični dokument kako bi se dalo pisati v uro Swatch, ki ima SnowPass sistem... Ugibam da deluje po istem principu kot vozovnica (prisloniš k terminalu...).
Poudarjam da gre za neškodljive namene saj nameravam tudi to letno vozovnico kupiti ampak bi se vseeno rad zavaroval pred izgubo ali čemu podobnemu (npr. pralni stroj...).
Vse povezave ali kakšne izkušnje o tej temi so dobrodošle
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lpp redarji, kontrola urbanih? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22018 (17041) | Šimpanz |
» | Uporabna vrednost urbane (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 54224 (51071) | Ziga Dolhar |
» | Plačevanje stroškov prevoza po fakultetahOddelek: Loža | 3850 (3168) | St235 |
» | Ima sprevodnik na vlaku pravico zaračunati ''dodatek'', ker vozovnice nisem kupil pre (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14929 (12828) | Pyr0Beast |