» »

Priključitev wooferja

Priključitev wooferja

turboslavski ::

Pozdravljeni!
Mam en problemček, in sicer doma mam tak sistem ali pa ta link creative . Zdej me pa zanima, kako bi jst lahko prkluču še en woofer. Iz ga avta bom uzeu,naredu ojačevalc pa usmernik, zdej pa nism čist zihr kako bi to prkluču k temu sistemu. Hec je , ker so sateliti prklučeni na wofrček,in ne morm ta wofr odklučt pa zamenat ...No, tm na linku povečjte sliko k so prključki.

Hvala za nesvete:)

Scorpia ::

Glede na to da ne znaš kako bi priklopil, raje ne delat kej po svoje. Sam tolk da, te zvočnike ne rabiš nič razstavljat, ampak imaš na zvočni kartici posebi kanal za bass. Zdej če misliš imet močnejši woofer, pomisli kako bi se to slišal. Srednje tone pa visokotone(kokr jih nekak dajo) jih ne boš kej preveč dober slišal, ker ti bo woofer nabijal. Drgač se ti bolj splača uzet kakšen aktiven woofer iz trgovine ker se lepše sliši v hiši kot kakšen woofer od avta, posebi pri filmih.

turboslavski ::

No, bom videl kako bo. Ta woofer pa nebi meu da bi mi nevem kaj delalo. To bi dau v sobo, ker mi drugače doma celo leto stoji, brez veze. Meu bi ga tko, da bi kak komad mal bol naviu, sigurno pa ne za poslušanje filmov, ker je ta sistem zelo hud. Zelo dobr se sliš, sam pr muski bi meu mal več basov. Čist tolk. Drugač bi si jst kupu mal bl stvari. Kak orng ojačevalc, pa kompet zvočnike :D

turboslavski ::

Aja, mam pa to osnovno plato biostar, klikni na MB S-939 PCI-E Biostar TForce-4U UltraOC tako da nimam zvočne kartice, oz mam, sam itak nemoreš met oboje hkrati. Sam nevem kje bi biu kanal za bas:(

Zgodovina sprememb…

Scorpia ::

Kanal za bass je ponavadi tam kjer je tudi izhod za center zvočnik. Torej si delita isto luknjo. Probi dat navadne slušalke gor pa boš videl na kermu bo igral sam bas(ubistvu bo bolj hreščal) na drugmu pa normaln zvok. V računalniku maš drgač lahko več zvočnih kartic.

turboslavski ::

Ja, za tist kanal vem, sj sm dau link, pa je slika zadj. Sam če dam tisto bananco direkt na ojačevalc mojga wooferja, mi centr ne bo delou. Drgač, ostalo bi blo ok, če bi tko naredu?. Ostalo pustu na sistemu, edin woofer bi prkluču tm.
LP;)

;-) ::

Ja rezdelilec kupi ko ti tisto "lukno" ko je za bass razdeli na dve lukni:D

Stane pa nekje okoli 150 SIT.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki za v avto

Oddelek: Zvok in slika
245386 (4667) kumby
»

Ozvočenje v avtu

Oddelek: Loža
176451 (6111) T0RN4D0
»

Fersterker in zvocniki.

Oddelek: Pomoč in nasveti
453183 (2649) T0RN4D0

Samogradja Subwooferja!!!!!

Oddelek: Zvok in slika
286236 (5805) CaqKa
»

Logitech Z-5300 5.1 (280W RMS)?izkusnje?

Oddelek: Kaj kupiti
372585 (1645) boštjan

Več podobnih tem