Forum » Šola » Prevoz na faks!
Prevoz na faks!
Piranha ::
Zdravo!
Sem študent gradbeništva v MB in se vsak delovnik zjutraj vozim z avtom na faks po relaciji Radenci - Lenart - Maribor in popoldne nazaj. Idealno bi bilo, da najdem 3 sopotnike s katerimi bi si delil stroške prevoza.
Če se najde kak interesent, naj mi prosim javi oziroma mi piše na email: piranha@email.si
Sem študent gradbeništva v MB in se vsak delovnik zjutraj vozim z avtom na faks po relaciji Radenci - Lenart - Maribor in popoldne nazaj. Idealno bi bilo, da najdem 3 sopotnike s katerimi bi si delil stroške prevoza.
Če se najde kak interesent, naj mi prosim javi oziroma mi piše na email: piranha@email.si
Piranha
Piranha ::
Sem že bil tam in sem tudi registriran. Nekako ne ustreza mojim potrebam. Meni osebno se zdi, da je prevoz.org bolj primeren za enkratne prevoze.
Piranha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prevoz.org vozi! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 24207 (11804) | fosil |
» | Prevoz.org -- komentarji in pripombe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15591 (8590) | Alexius Heristalski |
» | Kaj je z prevoz.org?Oddelek: Omrežja in internet | 1126 (951) | garamond |
» | Prevoz.org ugasnjen (II) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 25808 (21096) | BlueRunner |
» | NEST.2006 prijave (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NEST | 8783 (6195) | frenk |