Forum » Omrežja in internet » Kaj je z prevoz.org?
Kaj je z prevoz.org?
KoMar- ::
Zaradi tehničnih težav s strežnikom stran trenutno ni dosegljiva. Situacijo rešujemo in računamo, da bo v naslednjih dneh (se raje pa urah) stran ponovno dosegljiva.
Ekipa strani Prevoz.org
info@prevoz.org
Daedalus ::
Kaj točno pa vam je ratalo zaje...?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
PaX_MaN ::
Ta štorija je stara in ni povezana z zadnjimi dogajanji.
(Šalabajzerji nimajo datuma zraven.)
(Šalabajzerji nimajo datuma zraven.)
jype ::
(Da ne bo kdo mislil, da jaz nisem šalabajzer, ki se mu podoben scenarij z diskovnim poljem še ni zgodil.)
Daedalus ::
To pojasni marsikaj... a je kak RAID5 crknil dva diska naenkrat
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
čuhalev ::
Čeprav hum, RAID 5 ni smiseln za stran, ki nima ,,velikanskih" podatkov. Verjetno RAID 1
Zanimivo je zadeva v isti C klasi kot ST. Trkajmo, da ST še dela.
Zanimivo je zadeva v isti C klasi kot ST. Trkajmo, da ST še dela.
garamond ::
Zdaj pa že opažam vzorec. Ko kakšna random* slovenska stran ne dela, administratorji Slo-Techa zatrdijo, da se problem že rešuje :D
Očitno velja tole bolj kot sem mislil.
* Naključnost je samo videz, v resnici je pravi holistični pogled. Vse skupaj je zelo povezano. Se mi zdi, da je obliko svetle teme za Slo-Tech naredil isti avtor kot prejšno obliko za prevoz.org :)
Očitno velja tole bolj kot sem mislil.
* Naključnost je samo videz, v resnici je pravi holistični pogled. Vse skupaj je zelo povezano. Se mi zdi, da je obliko svetle teme za Slo-Tech naredil isti avtor kot prejšno obliko za prevoz.org :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prevoz.org vozi! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 24284 (11881) | fosil |
» | Prevoz.org -- komentarji in pripombe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15607 (8606) | Alexius Heristalski |
» | Kako najceneje do nizozemske?Oddelek: Loža | 6655 (5311) | Boskox |
» | Prevoz.org ugasnjen (II) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 25875 (21163) | BlueRunner |