» »

Dreamweaver 8 težava

Dreamweaver 8 težava

hous3r ::

Pozdrav.
Imam vprašanje glede spletne strani, namreč narejeno imam spletno stran, ki se odpre v Internet Explorerju, explorer pa se original odpre v velikosti polovice ekrana.
Če pa jaz razširjam Internet Explorer (mu povečujem velikost) na cel ekran, ostane ne desni strani okna prazen, bel del, spletna stran pa je vedno enako velika.
Kako nastavim v Dreamweaverju, da se mi tudi spletna stran razširja glede na to, koliko razširim Internet explorer, tako kot se npr razširja stran slo-tech..

lp
Lets go to party..

bluefish ::

dobro bi bilo vedeti, kako imaš postavljeno stran (s pomočjo tabel, frameov,...). Če uporabljaš tabele jim določi 100% širino in potem vse kar je v tej tabeli prilagodi temu.

hous3r ::

Stran je postavljena tako, da je na sredini neka tabela, v kateri je besedilo.
Je pa ta tabela velikosti cca 700 x 700 pixlov.... Če Internet Explorer razširjam v desno oziroma zmanjšujem, je besedilo
vedno na enakem mestu, prav tako ostale slike. Hočem pa da se mi z razširjanjem okna razširi tudi besedilo oziroma da se mi stran
postavi na sredino, če okno razširjam
Imam pa nastavljeno poravnavanje levo, mogoče bi moral dati poravnavanje na sredino...
Primer: poglej http://www.absolutecross.com/tutorials/
lp
Lets go to party..

bluefish ::

aha, najbolje bo, da daš relativno sredinsko poravnavo tabele. Nekje na ST sem že pisal kako. Uporabi iskanje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1298345824 (4961) sunniegoldie
»

Postavljeno na sredino

231666 (1351) opeter
»

eno vprasanje o izdelavi

161681 (1481) bluefish
»

Internet Explorer si ne zapomni velikosti okna - okenski hrosc ?

Oddelek: Programska oprema
142055 (1906) Cokolesnik
»

Dreamweaver MX

351600 (1165) Tarzan

Več podobnih tem