Forum » Programiranje » [ASP.NET] [JavaScript] težava
[ASP.NET] [JavaScript] težava
DK6607 ::
v asp.net aplikaciji kličem eno javascript funkcijo, ki ima en parameter. če ta vrednost parametera vnesem ročno (statična vrednost) vse dela normalno, ko pa hočem, da je vrednost parametra dinamična (ker gre za tabelo, ki se napolni iz baze), pa je vedno neka napaka (sem že probal na 100 načinov )
onmouseover="popup("logo.gif")" onmouseout="kill()" ... TO DELA!
onmouseover="popup(" DataBinder.Eval(Container.DataItem, "image") ")" onmouseout="kill()" ... TO NE DELA!
Mi lahko kdo pomaga, funkcija dela pravilno, problem more biti pri vnosu parametra oz načinu vnosa (sintaksa!?). Ma kdo kakšno idejo?
LP!
onmouseover="popup("logo.gif")" onmouseout="kill()" ... TO DELA!
onmouseover="popup(" DataBinder.Eval(Container.DataItem, "image") ")" onmouseout="kill()" ... TO NE DELA!
Mi lahko kdo pomaga, funkcija dela pravilno, problem more biti pri vnosu parametra oz načinu vnosa (sintaksa!?). Ma kdo kakšno idejo?
LP!
sverde21 ::
Uporabi tage [ st.koda ] [ /st.koda ] za svojo kodo, seveda brez presledkov...
<?php echo `w`; ?>
sverde21 ::
ja umes daš kodo in potem ti Slo-Tech prikaže zamike,... uglavnem koda zgleda takle:
če dam primer z PHP-jem (ena simpl skriptica, ki generira ASCII tabelo 10000 - 33 začetnih znakov
Kodo daš pač med [st.koda]<--TUKAJ-LIMAŠ-KODO-->[/st.koda] in lepo prikaže
Simple enough
<?php echo '<table><tr><td><table border="1">'; for($i = 33; $i < 10000; $i++) { echo '<tr><td>' . $i . '</td><td>' . chr($i) . '</td><td>&#' . $i . '</td></tr>'; } echo '</table></td></tr></table>'; ?>
če dam primer z PHP-jem (ena simpl skriptica, ki generira ASCII tabelo 10000 - 33 začetnih znakov
Kodo daš pač med [st.koda]<--TUKAJ-LIMAŠ-KODO-->[/st.koda] in lepo prikaže
Simple enough
<?php echo `w`; ?>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345612 (4749) | sunniegoldie |
» | Branje slik jpg iz MySQL z PHPOddelek: Izdelava spletišč | 2399 (2017) | a-ptuj1 |
» | [PHP]Zajem podatkov iz bazeOddelek: Programiranje | 4037 (3674) | cobrica |
» | Kako se lotit? (php MySql)Oddelek: Izdelava spletišč | 1368 (848) | technolog |
» | JavaScriptOddelek: Izdelava spletišč | 1445 (1290) | Gandalfar |