Forum » Izdelava spletišč » IE 6 in position
IE 6 in position
mare_ ::
Hi!
Obstaja kakšen trik/hack/karkoli, ki bi nekako omogočal uporabo position: fixed, position: absolute IN position: relative v IE 6? (Pa seveda tako, da bo zgledalo, kot mora zgledati ;)) Do zdaj sem priguglal način, pri katerem potem position: absolute ne dela več; način, pri katerem position: relative ne dela več; glavobol; kup skript, pri katerih vse skupaj skače gor pa dol po zaslonu. Je kakšno upanje?
Obstaja kakšen trik/hack/karkoli, ki bi nekako omogočal uporabo position: fixed, position: absolute IN position: relative v IE 6? (Pa seveda tako, da bo zgledalo, kot mora zgledati ;)) Do zdaj sem priguglal način, pri katerem potem position: absolute ne dela več; način, pri katerem position: relative ne dela več; glavobol; kup skript, pri katerih vse skupaj skače gor pa dol po zaslonu. Je kakšno upanje?
Oh, screw it... v nobenem primeru ne dela ne position: absolute ne relative (pri vse trikih ratata obe fixed). Ve kdo mogoče, da bi vsaj position: relative normalno delalo?
Road Runner ::
nevem kako je s tvojimi hacki ampak v ie delujeta tako position:absolute kot position:relative pravilno.
http://dusan.fora.si/blog/ (742617000027)
Hair ::
Tudi fixed se da poštimat s hacki, samo potem ne moreš istočasno uporabljati position:absolute...
Lp!
Lp!
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
No, saj, to sem hotel, če je kakšen hack, ki bi omogočal vse tri (absolute, relative, fixed) istočasno ;) Ampak ok, nima veze, sem drugače napisal vse skupaj, pa je ravno tako ok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 346196 (5333) | sunniegoldie |
» | Prikaz strani na različni resoluciji-JoomlaOddelek: Izdelava spletišč | 1944 (1672) | kr?en |
» | Pomoč pri cssOddelek: Izdelava spletišč | 949 (824) | Jerry000 |
» | dreamweaver css poravnavaOddelek: Izdelava spletišč | 1236 (1036) | Tody |
» | tekst s CSS-omOddelek: Izdelava spletišč | 1081 (977) | tao_s |