» »

Kje dobit starejše glasbene CDje?

Kje dobit starejše glasbene CDje?

Roadkill ::

Usmerite me proti kakem CDshopu, ki premore tudi kak CD, ki ni izšel letos.

Bolj konkretno iščem recimo CD od Racije - "RestavRACIJE za vse GeneRACIJE".

tnx
Ü
  • premaknilo iz Loža: OwcA ()

Nejc Pintar ::

Mogoče ima Vinyl mania records kaj. Sicer ne vem če sploh prodajajo CDje, ampak če jih boš 100% našel kaj starejšega.
Lahko je biti prvi, če si edini!

Roadkill ::

Hvala za info, ampak z besedico "usmerite me" sem namigoval na nekaj več podatkov o lokaciji določene prodajalne.

:)
Ü

Buldožer ::

Maš na Trubarejvi v LJ trgovino z rabljenimi cd-ji, kasetami in še čem drugim. Bi se moglo tudi kaj od Racije najdit. Lahko pa se najde tudi kje v Big Bangu ali pa Bofu.
Več glav več ve. No, ni nujno!

gzibret ::

Ena trgovina z rabljenimi vinilkami, pa tudi CD-ji se nahaja v pasaži med Čopovo in nevemkatero ulico (center Ljubljane, pri McDonalds'u greš proti recimo Flexu, pa še neko gledališče je tam.
Vse je za neki dobr!

Buldožer ::

Pardon šele zdele pogruntu, da sem se zmotu. Ne na Trubarjevi ampak na Čopovi, tako kot je gzibret reku. Tolk, da ne boš po Trubarjevi iskal. Sorry še enkrat.
Več glav več ve. No, ni nujno!

Goldee ::

Ena trgovina z rabljenimi vinilkami, pa tudi CD-ji se nahaja v pasaži med Čopovo in nevemkatero ulico (center Ljubljane, pri McDonalds'u greš proti recimo Flexu, pa še neko gledališče je tam.
Si pa pozabil omeniti, da si moreš vzet (vsaj) en dan, da v tisti trgovini sploh kaj najdeš... 8-)
No, kakorkoli že, v tej temi se oglašam zato, ker bi tudi sam rad dobil en CD in je redkost (ni pa zelo star, cca 5+ let). Gre pa za eno Hrvaško skupino, oziroma, bolje rečeno gre za en projekt po imenu Mayales - naslov kompilacije pa je "Svima želim raj za sve". Zvrst glasbe pa je funky. Izvedel sem celo, da je bil ta band pred par leti na "Koperski noči", kjer so igrali kot gostje. Pozna mogoče kdo ta band?
LP
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mc'Donalds kupončki (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5311331 (8488) Furbo
»

Prihodki glasbenih založb upadajo, prodaja vinilk narašča (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
8034289 (30776) madmitch
»

Trgovsko trgovinske debuloze, prispevajte!!! (strani: 1 2 )

955949 (2937) Gadjit
»

Velike trenerke

Oddelek: Kaj kupiti
283047 (2205) nejcpirc
»

McDonalds (strani: 1 2 )

8110575 (8637) perci

Več podobnih tem