Forum » Slo-Tech » Dodadet v forum
Dodadet v forum
boogoo ::
Blo bi fajn če bi bil na koncu teme kak checkbox, ce bi ga odkljukal, bi ti poslal email, ko bi bil nov odgovor v temi. Tako kot je to narejeno ce sodelujes v temi.
Justy ::
Hehe, zanimivo. Ravno sem sel v to lozo (slo-tech) in sem mel namen odpret temo z povsem istim namenom, pa mi ni bilo treba
Ta checkbox, kot je predlgal boogoo bi bil lahko v isti vrstici kot je naslov te teme recimo in tudi kadar ne sodelujes v neki temi (jo pa samo beres) in bi rad bil obvescen o novih postih v tej temi bi obklukal checkbox...
Mislim da bo to le majhen pljunek za vrlega Primoza
Ta checkbox, kot je predlgal boogoo bi bil lahko v isti vrstici kot je naslov te teme recimo in tudi kadar ne sodelujes v neki temi (jo pa samo beres) in bi rad bil obvescen o novih postih v tej temi bi obklukal checkbox...
Mislim da bo to le majhen pljunek za vrlega Primoza
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov CAPTCHA: Nisem robotOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12527 (8498) | Ganon |
» | Samsung predstavil izboljšan Galaxy S5 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 22718 (18748) | MrStein |
» | Kakšnih sprememb si želite? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 8401 (6776) | Bor H |
» | IskanjeOddelek: Slo-Tech | 867 (666) | M@73Y |