Forum » Izdelava spletišč » wwwstats
wwwstats
sverde21 ::
Nice design probaj še kaj iz MRTG implementirat . Pa jst bi objavu tudi na sourceforge.net , ker se mi zdi, da bi veliko ljudi tudi tako najdlo tale tvoj projekt... Pa še nekaj me moti glede downloada... probaj spraviti v .tar.gz, .tar.bz2 oz. v skrajni sili v .zip, ker .rar ni po default podprt na Linux sistemih, tar pa je...
<?php echo `w`; ?>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sverde21 ()
Zle sm pogledu tud mal kodo... probaj mal več komentarjev pisat , pa mal manj SQL queryjev, ker se da z manjšim številom prav tako isto narediti, pa še velik hitreje bo delalo
<?php echo `w`; ?>
arjan_t ::
tnx, mislim tudi na sourceforge ko bom koncal verzijo 3
Queryje sem ze enkrat krcil, je pa res da se s phpjem ukvarjam komaj kaksen mesec in pol
Bom dodal se komentarje
Queryje sem ze enkrat krcil, je pa res da se s phpjem ukvarjam komaj kaksen mesec in pol
Bom dodal se komentarje
Smem bit tolk radovedn pa vprašat, kter system za risanje grafov je to? Ali si sam napisal? Sprašujem, ker bi tudi sam rabu kej takega..
<?php echo `w`; ?>
Preseren ::
Live demo ti ne dela.....
Ker sam imam že nakj takega (phpmyvisites), pa me zanima, če je stvar boljša, preden jo DLam...
P.
Ker sam imam že nakj takega (phpmyvisites), pa me zanima, če je stvar boljša, preden jo DLam...
P.
arjan_t ::
Evo zdaj dela
Ti kr obdrži phpmyvisites če jih že maš,,moja skripta funkcijsko še ( ) ni tako napredna
Ti kr obdrži phpmyvisites če jih že maš,,moja skripta funkcijsko še ( ) ni tako napredna
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16607 (8146) | Gapi |
» | SNMP Manageable termometriOddelek: Programska oprema | 1685 (1258) | maticm |
⊘ | spc, neki ti qos ne delaOddelek: Omrežja in internet | 1202 (1039) | OmegaBlue |
» | LAN in program za spremljanje prometa na mrežiOddelek: Programska oprema | 1844 (1539) | Mr.B |
» | Suse 9.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5094 (4380) | moj_nick |