Forum » Zvok in slika » težave z MP3 player-jem
težave z MP3 player-jem
DestroX ::
Dober večer!
Jst imam pribbližno eno leto star mp3 player canyon CN-MP3SD 256MB. Težava je v tem da prej je vse delovalo zdaj pa ko priklopim na pc mi prepoznam mp3 in napiše da je pripravljen za uporabo... no grem v ''moj računalnik'' in izmenlivega diska ali mp3 playerja ni... tudi v raziskovvalcu ga ni..nikjer...... Prosm pomagajte ker me spravlja ob živce......... hvala za pomoč in odgovor
LP
Jst imam pribbližno eno leto star mp3 player canyon CN-MP3SD 256MB. Težava je v tem da prej je vse delovalo zdaj pa ko priklopim na pc mi prepoznam mp3 in napiše da je pripravljen za uporabo... no grem v ''moj računalnik'' in izmenlivega diska ali mp3 playerja ni... tudi v raziskovvalcu ga ni..nikjer...... Prosm pomagajte ker me spravlja ob živce......... hvala za pomoč in odgovor
LP
SloTech is cool - yeah!
LP
forsmark ::
a v disk managerju je(moj racunalnik > desni klik > manage > disk manager)?
če je mu je potrebno dodeliti črko pogona(change drive letter an path), ko poštimaš bi se mogel pojaviti v "tvojem računaliku".
če je mu je potrebno dodeliti črko pogona(change drive letter an path), ko poštimaš bi se mogel pojaviti v "tvojem računaliku".
Airbus Industrie
Zgodovina sprememb…
- spremenil: forsmark ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb - device not recognizedOddelek: Pomoč in nasveti | 2290 (2059) | e-marko |
» | Pomoc!Mp3 se mi nikakor ne poveze z rac. OMGOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 966 (876) | janezek101 |
» | USB ključ Kingston: upravitelj naprav da, vse drugo neOddelek: Pomoč in nasveti | 1970 (1810) | iNDigo_Child |
» | Usb disk problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1770 (1424) | nokia6310 |
» | MP3Oddelek: Strojna oprema | 1413 (1156) | iskra |