» »

Pokvarjena slika (radeon)

Pokvarjena slika (radeon)

Blinder ::

Zivjo.

Gre se za radeona 9550.
Slika na namizju je normalna, ampak v zahtevnejsih aplikacijah(igre, filmi, malo tudi v acroreaderju) je slika pokvarjena. Podobno se mi je enkrat mesce nazaj zgodilo, ko se mi je graficna pregrela(takrat se jo je ohladilo in je bil resen problem). Zdaj pa mi dela te probleme tudi ce ni pregreta. Zanimivo, da tudi pri zagonu racunalnika, ko še se ne nalagajo OS, je slika pokvarjena.

Primer iz lfs-ja(upam da vidite kaj ne stima) http://www.mobisux.com/album/showphoto....

Kaj bi lahko bilo narobe, in kaj se da naredit?

lp
  • spremenil: Blinder ()

pavka ::

Da ni tale grafična kaj navita??
Več glav več ve!!!

Nisem je nic navijal, torej je default.

The B ::

Tole men zgleda kot napaka zaradi rama. Če je v garanciji jo nesi nazaj. Če pa ni, si pa kupi novo. Po možnosti ne 9550.

B
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/

pavka ::

Ko sem imel še 9550 mi je naredilo takole takrat, ko sem jo navil.Takrat se je pregrela.Mogoče bi poskusil na novo nanesti termalno pasto na procesor grafe in jo nekoliko bolj hladiti.
Več glav več ve!!!

Metulj1 ::

Probej z ATItool znižat frekvenco rama in cora. Če ti bo pri nižji frekvenci delovala normalno je nekaj narobe s hlajenjen, če pa bodo še kar problemi pa je verjetno okvara na ramu.

Tle mislite na ram od graficne?
Graficna ima tudi svoj procesor?

Mozno da se mi je tudi tokrat pregrela. Ko mi je zacela stekat sem glih igral eno igro. Ampak je rabla par dni, da je pol spet delala normalno(zdaj dela normalno). Mogoce je rabla neki cajta, da "pride h sebi" zaradi pregretja.

Bom proval predelat ohisje, da bom pol lahko stalno mel dodaten prepih not..... v glavnem zdaj dela.

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem z grafično kartico

Oddelek: Strojna oprema
191318 (1109) solatko
»

procesor za GTA IV

Oddelek: Kaj kupiti
473204 (1976) samsung113
»

je to pokvarjena grafična?

Oddelek: Pomoč in nasveti
371438 (905) DrMrky
»

Nadgradite mi grafiko na mojem starem Celeronu :) (strani: 1 2 )

724974 (4171) jest10
»

zamenjava R9550 za..? (strani: 1 2 3 )

1417580 (5812) sid911

Več podobnih tem