Forum » Elektrotehnika in elektronika » Pomoc!Mp3 se mi nikakor ne poveze z rac. OMG
Pomoc!Mp3 se mi nikakor ne poveze z rac. OMG
janezek101 ::
Torej, pred nekaj meseci se mi mp3 predvajalnik Iriver T30 ni hotel povezati z računalnikom. In še zdaj se ne.
Šel sem na servis,a tam je mali drekec od mp3ja delal kot nov. Naredil sem vse, kar so na servisu rekli: Problem naj bi bil v updateanem Media playerju. A ker se je meni to updatealo (imel sem XPje SP1) pred nekaj meseci nimam pojma več kako to popraviti. Vglavnem, zbirsal sem VSe update ki so se kdajkoli nahajali na mojem računalniku. A ni nič bolje bilo.
Zdaj bi bilo po mojem pametno omeniti da imam piratske XPje .
No, ker to kar so mi rekli ni delovalo, sem pac naložil WGA crack, da sem lahko naložil SP2, ker se mi je zdelo da bi lahko to pomagalo.
In če bi to pomagalo ne bi zdaj tu prosil za pomoč!
Vsi, ki imate ideje kako lahko to "popravm" prosm kej napiste v topic...
Upam, da nism sprozu ksne vojne zarad spama , ampak res potrebujem pomoč in se zanašam na pomoč kakšnega pametnega tu gori.
Pa še to, ali mi zarad tega updateanega media playerja noben mp3 ki mu sinhronizira glasbo prek media playerja ne bo delal?
Iskrena hvala vnaprej.
Lp
Šel sem na servis,a tam je mali drekec od mp3ja delal kot nov. Naredil sem vse, kar so na servisu rekli: Problem naj bi bil v updateanem Media playerju. A ker se je meni to updatealo (imel sem XPje SP1) pred nekaj meseci nimam pojma več kako to popraviti. Vglavnem, zbirsal sem VSe update ki so se kdajkoli nahajali na mojem računalniku. A ni nič bolje bilo.
Zdaj bi bilo po mojem pametno omeniti da imam piratske XPje .
No, ker to kar so mi rekli ni delovalo, sem pac naložil WGA crack, da sem lahko naložil SP2, ker se mi je zdelo da bi lahko to pomagalo.
In če bi to pomagalo ne bi zdaj tu prosil za pomoč!
Vsi, ki imate ideje kako lahko to "popravm" prosm kej napiste v topic...
Upam, da nism sprozu ksne vojne zarad spama , ampak res potrebujem pomoč in se zanašam na pomoč kakšnega pametnega tu gori.
Pa še to, ali mi zarad tega updateanega media playerja noben mp3 ki mu sinhronizira glasbo prek media playerja ne bo delal?
Iskrena hvala vnaprej.
Lp
SaXsIm ::
Ni preveč priporočljivo tu gori govoriti o tem da imaš piratske windowse in kako si jih skrekal. Drugače si mp3 player preiskusil na drugem računalniku? Meni moj mp3 player zazna vsak računalnik z winxp.
SaXsIm
Hvala... Ja, na servisu jim je delal.
Tam so ga vklopl, je delal. pol so ga izklopl smo se neki pogovarjal, umes je pa updateal računalnik, in se mu je neki pošajnal, pa je vklopu še enkrat pa ni več delu. Pol je zbrisu updejte, pa je spet delu.
Jaz sem to vse naredu... samo da mi ne dela.
Glede na to, da mi je že delal, zdaj pa mi ne, se je moglo nekaj na računalniku spremeniti...
Janezek.
Tam so ga vklopl, je delal. pol so ga izklopl smo se neki pogovarjal, umes je pa updateal računalnik, in se mu je neki pošajnal, pa je vklopu še enkrat pa ni več delu. Pol je zbrisu updejte, pa je spet delu.
Jaz sem to vse naredu... samo da mi ne dela.
Glede na to, da mi je že delal, zdaj pa mi ne, se je moglo nekaj na računalniku spremeniti...
Janezek.
A to je priporočljivo, glede na to, da je že pol leta od tega in ne vem točnega datuma?
Enkrat sem že poskusil system restore, samo mi je javilo napako pa potem ni bilo sprememb.
A če mi ta ne dela, potem mi noben mp3, ki se sinhronizira prek wmp ne bo delal?
...Janezek
Enkrat sem že poskusil system restore, samo mi je javilo napako pa potem ni bilo sprememb.
A če mi ta ne dela, potem mi noben mp3, ki se sinhronizira prek wmp ne bo delal?
...Janezek
Mikron ::
- Poskusi player priključit pri kakšnih znancih, tako boš izvedel ali je kriv tvoj računalnik ali pa morda mp3 player sam.
- Lahko narediš tudi obratno, in sicer da kakšen drug mp3 player priključiš v svoj računalnik.
- Poskusi tvoj mp3 player priključit še v druge USB porte na tvojem računalniku.
- Lahko narediš tudi obratno, in sicer da kakšen drug mp3 player priključiš v svoj računalnik.
- Poskusi tvoj mp3 player priključit še v druge USB porte na tvojem računalniku.
Sem rešil zadevo..
Pod upravljalec naprav sem odkril pokvarjen gonilnik in nanovo namestil...
Hvala lepa za pomoc :)
Lp, janezek
Pod upravljalec naprav sem odkril pokvarjen gonilnik in nanovo namestil...
Hvala lepa za pomoc :)
Lp, janezek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1444 (1094) | hudychk |
» | težave z Genius zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1530 (1350) | Bimmer |
» | Nokia PC Suit ne zazna telefona.Oddelek: Mobilne tehnologije | 3229 (2829) | mavec |
» | Adijo, Winamp! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7417 (7417) | Dragi |
» | Winamp problemOddelek: Zvok in slika | 1383 (1334) | ~Panter~ |