Forum » Programiranje » [Flash] Help (odpiranje novega okna z klikom na gumb)
[Flash] Help (odpiranje novega okna z klikom na gumb)
sebaboss ::
Če ma kdo kaj pojma v zvezi z izdelovanjem v flashu bi ga lepo prosil naj mi na najboljši način pove kako se ti lahko s klikom na gumbek odpre nov kvadratek in potem z naslednjim klikom spet zapre.
Ker vem da nisem prav nič razumljivo povedal je tak primerček na www.cartoonnetwork.com čisto na desni strani what's on new...pa potem na rdeči podlagi tam kjer piše my time zone....tam se pol časovni kvadratek odpre...tko mislim
a je kdo razumel...prosim za pomoč...
lp,
seba
edit: Vsi bi bili zelo veseli če bi bil naslov nosil en pameten opis in da bi bil še lepo urejen : PREBERI ME: označevanje topicov v oddelku programiranje - snow
Ker vem da nisem prav nič razumljivo povedal je tak primerček na www.cartoonnetwork.com čisto na desni strani what's on new...pa potem na rdeči podlagi tam kjer piše my time zone....tam se pol časovni kvadratek odpre...tko mislim
a je kdo razumel...prosim za pomoč...
lp,
seba
edit: Vsi bi bili zelo veseli če bi bil naslov nosil en pameten opis in da bi bil še lepo urejen : PREBERI ME: označevanje topicov v oddelku programiranje - snow
- spremenilo: snow ()
arjan_t ::
Če ne znaš nardit tega ti priporočam kaj lažjega, je pa to često navaden drop down menu, s tem da se odpre gor
Pogooglaj za tutoriali jah je na netu miljon...
Pogooglaj za tutoriali jah je na netu miljon...
dëych ::
ena od opcij je da se ustavis na frame 1, potem pa daš action na gumb, da ti gre na drug frame kjer imas v drugm layer-ju tisto kar hočeš in pa gumb s katerim se potem vrneš nazaj na frame 1.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mambo problem s šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 1192 (1073) | WinsuckeR |
» | miniDV kameraOddelek: Zvok in slika | 1519 (1363) | miha80 |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4542 (3178) | jabe |
» | PHP: prebere vse "spremenljivke" in jih poslje naprejOddelek: Izdelava spletišč | 921 (817) | matic |
» | Flash (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 4481 (3640) | kleDo |