» »

Mambo problem s šumniki

Mambo problem s šumniki

WinsuckeR ::

Imam problem s šumniki na www.winsucker.com/schmidt/(in tudi na www.winsucker.com) in nimam pojma vec kako bi ga lahko resil.
index.php code:
....
(meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset="iso-8859-2" /)*
....
templateDetails.xml code:
....
(?xml version="1.0" encoding="iso-8859-2"?)(mosinstall type="template")*
....

Res nimam več ideje kaj naj naredim. Če ima kdo izkušnje s tem ali bi mi znal napisat kakšen nasvet bi bil zelo hvaležen. Pa ja-strani sta bl tko tko, ker me to tako zelo moti, da niti nadaljujem ne več na projektu kot bi bilo potrebno.

*( = < in >

BluPhenix ::

Kako imaš pa nastavljeno bazo? Poglej ali je tudi tam encoding na iso-8859-2. Mislim da bo kar tam problem.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

bluefish ::

poskusi z Unicode UTF-8

blueFish@ če bi imel forum smehca ki se klanja bi ga definitivno pridodal -in to najraje ene 10tisočkrat. DA-stvar sedaj deluje. (in končno lahko nadaljujem s delom :)) ).

Aha-pa se opravičujem če ste oslepeli ob pogledu na stran..res nebi še smela priti v javnost.:8)

bluefish ::

fino. Če boš še kdaj imel podoben problem odpri stran v Firefox-u in pojdi na View -> Character Encoding, ter poskusi nekaj možnosti. Ena bo vsekakor prava.
Na splošno pa me zelo čudi, da ni deloval iso-8859-2. Sicer pa, važno da si rešil problem.
Poglej še ali sedaj dela tudi v IE.

Nhja..seveda ne dela :| (moja sreča pač...)

No-še nekaj me zraven tega problema zanima...
Rad bi dosegel, da bodo meniji zmrom na vrhu- narejeni so iz tabel..nebi pa rad raztegoval spodnje vrstice.
Drugi problem je pa ta, da mi prikaže rob pri InFremsih primer obstaja mogoče kakšna css funkcija, ki bi stvar odpravila(seveda je border="0" frameborder pa tudi)?

Se opravicujem ker nisem editu..

Torej- InFrame..
Pizkusil sem takole:
(iframe name="FRAME1" height="132" border="1" frameborder="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#FFFFFF" src="http://www.winsucker.com/schmidt/templa... width="326")
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.(/iframe)

Pa tudi nima haska... bi pa pomagalo ce bi vpisal funkcijo v css..kaj podobnega temu..
html:
(div id="FRAME1")
(iframe name="FRAME1" height="132" ...
css:
#FRAME1 {
frameborder:0 (- seveda nekaj kar bi delovalo
}

Kakšna ideja?

Menije sem popravil..sedaj imam za resit se InFrame in šunike

ernesto ::

vidim da imaš podobno težavo kot jz. virtuemart in sumniki. na vse pretege iščem pa ne najdem. uporablam še joomlafish tako da....
Če boš kdaj stvar popravil prosim pust rešitev tukaj:

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ernesto ()

V prevodu zamenjaj:

& # 3 8 2 =ž

& # 2 6 9 =č

& # 3 5 3 =š

torej-vsepovsod kjer je š vnesi & # 3 5 3 to boš najlažje storil z replacom v beležki (ali Notepad++, ki ti še lepo obarva kodo in bere vse file)

EDIT: pobriši presledke med znaki.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

šumniki

Oddelek: Izdelava spletišč
252980 (2484) jerneju
»

ocenite stran

Oddelek: Izdelava spletišč