Forum » Igre » Uninstal...
Uninstal...
DrSergioDJ ::
Ok, problem. Instaliram en spil ( ni vzan kir ), pa ker mi je instalacija neki zezala (beri: na cca. polovici, mi je vrglo ven ), sem ga lepo brisal z opcijo "delete". Ko dam ponovno cd s spilom v cd-rom, mi autorun da le opcije uninstal in play, kakor da bi bil spil se na disku. Ce kliknem uninstal, se ne zgodi nic, pravtako se nic ne zgodi ob pritisku na play. V control panelu, pod add/remove programs prav tako se najdem spil, probam z odstrani, a ga ne more ( vrze ven nek catastrophical error ). Kaj mi je storiti, da bom lahko na novo nalozil spil?
...
- zaklenilo: DrSergioDJ ()
CaqKa ::
lahko probas rocno nazaj instalirat igerco ali pa da tisti uninstal fajl presnames na disk na tisto lokacijo kot je bil
DrSergioDJ ::
sej je delal s tistim programom...saj kaj k mam defektn spil, pa se noce vec instalirat ( neki zamori z enim errorjem in vn vrze ).... hvala za odgovore drugace.
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 19392 (4378) | Nyana |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74581 (17347) | tropico2078 |
» | Po instaliranju USB Debug PC ne zazna android napraveOddelek: Pomoč in nasveti | 2122 (1974) | WinXP |
» | Uninstall problemOddelek: Programska oprema | 1157 (974) | Slo-One |
» | problem s pomnilnikomOddelek: Strojna oprema | 1624 (1142) | PINki |