Forum » Pomoč in nasveti » Dual core and games..
Dual core and games..
plasma ::
Odkar imam nov računalnik z dual core AMDjem (3800+ X2) Call of duty 2 med loadanjem mape velikokrat zašteka ( loading bar se vedno ustavi na istem mestu) . To težavo lahko odpravim le če v task managerju nastavim afiniteto procesa cod 2 na le en procesor. Kar pa zelo upočasni celotno igro in FPS-je. Zanima me če kdo pozna kakšno drugo rešitev, saj je zamudno ko pri vsakem zagonu Call of duty 2 moram iti v task manager in nastaviti da deluje le na enem procesorju, iti v igro in počakati da naloada mapo in nato spet minimirati cod 2 in nastaviti na oba procesorja.. Probal sem že z formatiranjem , reinštalanjem, in z AMD - jevem game patchom za dual core sisteme.. Please help
Vesoljc ::
ko bi le uporabil iskanje
sam nardim tkole: skopiram tale process.exe v system32 ter kreiram .bat file za VSAK exe, ki je problematicen:
file cod2.bat:
start cod2.exe
start process.exe -a cod2.exe 1
sam nardim tkole: skopiram tale process.exe v system32 ter kreiram .bat file za VSAK exe, ki je problematicen:
file cod2.bat:
start cod2.exe
start process.exe -a cod2.exe 1
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
StajercSSS ::
Mene pa zanima,zakaj meni na multiplayer šteka kao da bi mel velik ping? Me je že vrglo na dirext x stran,kjer so napisano neki problemi z dirext x,pa sam piše da si moram inštalirat najnovejši dirext x 9.0c.Ga že mam...Ma kdo kako drugo rešitev? Pa šteka tak,da se slika včasih zaustavi,pol pa cukne,kao pri pingu..Pri drugih igrah ni problemov..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
StajercSSS ::
?
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74770 (17536) | tropico2078 |
» | CoD Problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11136 (7109) | hojnikb |
» | Call of Duty 2 Multiplayer- ProblemOddelek: Igre | 1875 (1571) | Dober dan |
» | Call of duty 2!ne dela server!problems!Oddelek: Igre | 5447 (3449) | ViperR |
» | COD2 (not responding)Oddelek: Igre | 2906 (2608) | pozitron |