» »

Zastonj program za pretvarjanje video formatov

Zastonj program za pretvarjanje video formatov

Vlady ::

Živjo!

Rabil bi zastonjski program za encoding videa z zastonjskimi kodeki tako za sliko kot zvok. Za zvok imam LAME kodek, ki mi popolnoma zasostuje, za video pa bi verjetno uporabil Xvid ali DivX. Video sem posnel preko tv tunerja in mi sedaj 3-urni film zasede skoraj 8GB (MPEG-2 DVD kvaliteta). Sedaj bi rad z čimmanj izgub kakovosti slike spravil ta film vsaj na en 4,7GB DVD ali mogoče na en ali dva navadna 700MB CD-ja. Problem je tudi, ker mi te datoteke "zazna" le malo programov. MovieMaker mi je ne, edino bsplayer. Torej kaj svetujete? Če se da, bi rad tudi program, ki zna izkoristiti dvojedrni procesor in zadevo "skrčit" v nekakšnem realnem času. :\
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"
  • spremenilo: Vlady ()

Jackal ::

Progarm ne pali na moje datoteke, javi, da ne prepozna MPEG-2 formata... WTF??? :\

marS ::

Uporabi SUPER.
probal sem ful enih programov za pretvorbe, ma vse skupi jajca.
tale pa je kr neki no. odličen. Ima tudi možnost pretvorbe v flv kar pri večini teh konverterjev nisem zasledil.
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Ok ta program pa prepozna moj format in tudi pretvori video. Problem je samo to, da je zdej izhodna datoteka večja kot izvorna :) Sam ne vem kakšna kvaliteta posnetka je, vendar je nebi rad zmanjšal in sem uporabil najboljšo kvaliteto. Bom probal še manjšo. Hvala za tale programček.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5815121 (8527) Revenant
»

Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11928476 (7912) LexLuthor