Forum » Operacijski sistemi » Kam ti shrani update v win xp?
Kam ti shrani update v win xp?
BendeR ::
Mene predvsem zanima kam ti Win Xp shranijo update ki si jih potegneš iz neta.In kak jih kasneje inštaliraš oz če majo kuj setup.exe.Finta je namreč da si bom v bljižni prihodnosti kupo disk in bom winse dal na nov disk .
Mercier ::
Shraniš jih kamor hočeš, ko jih greš dolvlečt določiš mapo kamor naj jih shrani.
So .exe (ekzekjutni so vsekakor, tudi ča niso exe) in jih inštaliraš kot običajno.
So .exe (ekzekjutni so vsekakor, tudi ča niso exe) in jih inštaliraš kot običajno.
BendeR ::
Ne glej jaz sem mel nareto da mi je avtomatsko potegno dol upgrade zaj pa nevem kam mi je to shranlo :)
Paramedic ::
Če v meniju Updatea izbereš une nastavitve, in oboje obkljukaš, lahko uporabljaš Windows Update Catalog, tam pa samo izbereš popravke, pot in daš Download, potem ti shrani .exe na tisto mesto.
Mene pa zanima zakaj mi ne dela Update, kr noče ilcence prikazat (da daš accept).
Tole pokaže: Slikca
Sem pa že probu cookije zbrisat, pa nič.
Mene pa zanima zakaj mi ne dela Update, kr noče ilcence prikazat (da daš accept).
Tole pokaže: Slikca
Sem pa že probu cookije zbrisat, pa nič.
End transmission.
ToniT ::
Malo sem šel pogledat po disku in sem jih našel na Temporary internet files, začnejo se s črko Q in številko update in imajo zeloooo dolga imena. Evo primer:
Q308381_5ABA7B79358311BCAB6E451DADA7BC6842ECEB71.exe
Q308381_5ABA7B79358311BCAB6E451DADA7BC6842ECEB71.exe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 441434 (7115) | jedateruk |
» | Najboljši Windowsi!Oddelek: Operacijski sistemi | 5329 (4258) | solatko |
» | Windows 2000 se ob zagonu restartajo - zelo čudno obnašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1479 (1262) | Jackass |
» | windows98 update (vse na 1x)Oddelek: Programska oprema | 887 (804) | Justy |
» | Backup Critical Updates (Andrej?!)Oddelek: Operacijski sistemi | 1132 (929) | Paramedic |