Forum » Operacijski sistemi » izguba user profila v winxp
izguba user profila v winxp
CaqKa ::
dvokliknem neki zip ki ga imam na disku in se masina restarta (ravno je blo 4 ure do 10 dni uptajma). prvic da se mi zaradi zipa restarta komp..lol
no ko se vinsi spet na novo nalago jamrajo da ne morejo nalozit user profila CaqKa (napisejo da je corrupt) in da bodo naredili zacasni user TEMP, katerega nastavitve se ne shranijo. POdatki na c:\documents and setings\caqka so ostali v taksen stanju kot so (upam vsaj), normalno se nalozi administrator user.... po disku sem ze iskal za *.usr in *.man datoteke ki bi naj bile user profili... nic nisem nasel kaj lahko naredim?
pa btw v kolikor bom moral vse skupaj na novo nastavljat, kako potem shranit tisti profil?
no ko se vinsi spet na novo nalago jamrajo da ne morejo nalozit user profila CaqKa (napisejo da je corrupt) in da bodo naredili zacasni user TEMP, katerega nastavitve se ne shranijo. POdatki na c:\documents and setings\caqka so ostali v taksen stanju kot so (upam vsaj), normalno se nalozi administrator user.... po disku sem ze iskal za *.usr in *.man datoteke ki bi naj bile user profili... nic nisem nasel kaj lahko naredim?
pa btw v kolikor bom moral vse skupaj na novo nastavljat, kako potem shranit tisti profil?
andrej ::
profil shranis tak, da gres v System Properties, User profiles in potem svoj profil shranis v nek drug direktorij...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows logon ne sprejme več gesla - kaj sedaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5659 (5050) | orllachieh |
» | NUJNO!! Izbris uporabniškega imena (XP)Oddelek: Operacijski sistemi | 1086 (1086) | Mercier |
» | Windows XP - porabniski profiliOddelek: Operacijski sistemi | 1299 (1210) | Auslander |
» | Mandatory Profiles za vse uporabnike (odjemalci: Win9x; PDC: Samba na Linuxu)?Oddelek: Operacijski sistemi | 1200 (1078) | pirx |
» | winXP -> ne shrani mi nastavitevOddelek: Operacijski sistemi | 765 (686) | danielka84 |