Forum » Omrežja in internet » usb povezava 2 racunalnika
usb povezava 2 racunalnika
Atrax ::
kak bi lahko povezal 2 racunalnika prek usb kabla.Ali se sploh da?Ce se da mi lahko do pove kak se to naredi al pa ce rabis kaki program za to ce mi pove.Pa hvala za odgovor
- premaknilo iz Mali oglasi: STASI ()
Puscavnik ::
Gres v eno izmed racunalniskih trgovin in kupis USB kabel za povezavo 2 racunalnikov!
to je to!
to je to!
Gwanaroth ::
Če je le mogoče, se ogni USB povezavi med 2 računalniki in raje uporabi ethernet.
Lights often keep secret hypnosis..
'FireSTORM' ::
nebom odpiral nove teme ker to nekako sliši sem
pa bom kar tukaj vprašal
kolko stane kak meter crossover kabla?
oz. deluje crossover tako da jaz prinesem svoj laptop npr. k mojemu bratu priklopim crossover v mojo mrežno pa v njegovo in povezava mora šibat ali še je potrebno kaj nastavlat prej?
če je treba, kako pa naj povežem dva računalnika da nebo treba nič nastavlat, da samo vklopim in šiba?(zunanji disk na usb odpade ali kaki ključek)
pa bom kar tukaj vprašal
kolko stane kak meter crossover kabla?
oz. deluje crossover tako da jaz prinesem svoj laptop npr. k mojemu bratu priklopim crossover v mojo mrežno pa v njegovo in povezava mora šibat ali še je potrebno kaj nastavlat prej?
če je treba, kako pa naj povežem dva računalnika da nebo treba nič nastavlat, da samo vklopim in šiba?(zunanji disk na usb odpade ali kaki ključek)
Those penguins.... They sure aint normal....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 'FireSTORM' ()
baron21 ::
Živijo!
Jaz imam tak usb kabelj in ga občasno tudi uporabljam. Na vsakem koncu je usb konektor, v sredini pa je box z elektroniko. potreben pa je še gonilnik, ki mora biti nameščen v oba računalnika. Deluje tako, da po vzpostavitvi povezave vidiš dva okna raiskovalca, potem pa samo vlečeš datoteke iz enega v drugega. Hitrost je približno 30kbs. Sedaj ga bolj malo uporabljam, za manjše datoteke je usb ključ hitrejša rešitev. Pred približno štirimi leti, ko sem ga kupil je bila cena v Harvey Norman 4500 sit. Če ga ne potrebuješ nujno, rajši poveži preko mrežne ali pa kupi usb ključ je enostavnejše in bolj uporabno.
Srečno!
Jaz imam tak usb kabelj in ga občasno tudi uporabljam. Na vsakem koncu je usb konektor, v sredini pa je box z elektroniko. potreben pa je še gonilnik, ki mora biti nameščen v oba računalnika. Deluje tako, da po vzpostavitvi povezave vidiš dva okna raiskovalca, potem pa samo vlečeš datoteke iz enega v drugega. Hitrost je približno 30kbs. Sedaj ga bolj malo uporabljam, za manjše datoteke je usb ključ hitrejša rešitev. Pred približno štirimi leti, ko sem ga kupil je bila cena v Harvey Norman 4500 sit. Če ga ne potrebuješ nujno, rajši poveži preko mrežne ali pa kupi usb ključ je enostavnejše in bolj uporabno.
Srečno!
baron21
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568494 (5323) | c23po |
» | POVEZAVA 2 PC - drugačeOddelek: Strojna oprema | 1717 (1605) | solatko |
» | Kako se poveze 2 racunalnika med seboj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 11319 (9824) | win64 |
» | Povezava med 2 računalnikoma preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 5364 (5038) | hobbit |
» | VARNA priključitev računalnika v omrežje.Oddelek: Omrežja in internet | 1428 (1252) | poweroff |