Forum » Izdelava spletišč » mozilla problem v prikazu
mozilla problem v prikazu
Matjazzek ::
zdravo!
zanima me če kdo ve kaj je potrebno storiti ko mozilla ne prikaže spletne strani tako kot bi jo mogla? v internet explorerju mi prikaže vse tako kot treba, v mozilli pa so neki nepotrebni presledki ipd. je možno to kako odpravit??
prosim za pomoč!
hvala vnaprej!
lp,matjaž
zanima me če kdo ve kaj je potrebno storiti ko mozilla ne prikaže spletne strani tako kot bi jo mogla? v internet explorerju mi prikaže vse tako kot treba, v mozilli pa so neki nepotrebni presledki ipd. je možno to kako odpravit??
prosim za pomoč!
hvala vnaprej!
lp,matjaž
BluPhenix ::
Ponavadi je najprej dobro preveriti, če je stran narejena po W3C standardih. To lahko storiš z W3C validator-jem.
Povedal ti bo koliko se sama koda tvoje strani sklada s standardi.
Če imaš kakšne konkretne probleme (kot je npr. presledek) je pa najboljše, da dodaš kakšno povezavo, do strani, ki te muči.
Povedal ti bo koliko se sama koda tvoje strani sklada s standardi.
Če imaš kakšne konkretne probleme (kot je npr. presledek) je pa najboljše, da dodaš kakšno povezavo, do strani, ki te muči.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox nad pričakovanji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6520 (6520) | kopernik |
» | Kakšen program mi svetujete ? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6198 (5386) | webfreak |
» | Mozilla Firebird v slovenskem jeziku (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6190 (6190) | CaqKa |
» | Nov članek: Mozilla 1.4Oddelek: Novice / Nova vsebina | 2557 (2557) | CaqKa |
» | HTML 4.01 standard in NS-Mozilla ter težaveOddelek: Izdelava spletišč | 1600 (1134) | Zzzzzzz |