Forum » Operacijski sistemi » pomoč z utripanje ob startu
pomoč z utripanje ob startu
nikola tesla ::
mam problem
pr startu računalnika se mi je takoj po butanju pojavlo črno ozadje na katerem na vrhu utripa ena črtica par minut, nato pa skoči v windows start. Kako se tega reši.
hvala
pr startu računalnika se mi je takoj po butanju pojavlo črno ozadje na katerem na vrhu utripa ena črtica par minut, nato pa skoči v windows start. Kako se tega reši.
hvala
Ta problem se mi je pojavu zdej, ko sm formatiru in ponovno inst. windowse.Prej tega ni blu.No zdej bol natančno povem kaj se dogaja
užgem comp
prva stran memory test pokaže diske ker je boot naštiman na disk gre naprej
pride črn ekran na katerem na vrhu utripa ena črtica 2-3 minute nato preide v windows start up
užgem comp
prva stran memory test pokaže diske ker je boot naštiman na disk gre naprej
pride črn ekran na katerem na vrhu utripa ena črtica 2-3 minute nato preide v windows start up
jvolk ::
Katere windowse imaš?
A je tista utripajoča črtica mogoče kurzor? (tak kot smo ga imeli v dosu)
A je tista utripajoča črtica mogoče kurzor? (tak kot smo ga imeli v dosu)
folk full bi rabu pomoč k mi gre to na kurac da moram stalnu čakat par sekund da pride v zagon windowsov.
Hvala
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 441046 (6727) | jedateruk |
» | Počasen zagon sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2223 (1686) | Compufreek |
» | Formatiranje in nameščanje .. na koncu se ne zažene!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3035 (2898) | Mare2 |
» | Prenosnik ne pride v windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 902 (733) | Mesar |
» | Operacijski sistem za USB ključOddelek: Pomoč in nasveti | 2876 (2466) | Pyr0Beast |