» »

Nič na ekranu

Nič na ekranu

gasperl ::

Vgradil sem novo matično ploščo, priklopil procesor... prižgem računalnik in čisto nič se ne pojavi na ekranu (sprobam monitor še na drugem računalniku - deluje normalno) preverim ram vredu vstavljen, vse preverim po navodilih vse vredu prikonektano. Probam resetirat pc, ne gre, lahko ga ugasnem na tipki za vklop/izklop. Lučka za za HDD mi skoz gori.
Ko sem prikonektal še tisti zvočnik ki ti piska v dosu če je kaj narobe je samo malo zasmrdelo, ampak računalnik še vedno deluje normalno.
1.) mogoče veste v čem je težava
2.) ali je možno da sem skuril plato ko sem prikonektal sistemski speaker
3.) zraven novega ventilatorja za procesor sem dobil termo pasto srebrne barve, ki mi je malo čudno izgledala, ali je možno da termo pasta, kaj nagaja?

Prosim za nasvete oz. odgovore.

nejcpirc ::

Kako je z grafično? Ali je integrirana na plato ali je samostojna?

Če se ti računalnik zažene, bi moral pomoje vsaj nekaj dobiti na ekran, tako da prvo preveri kako je z grafično in če imaš možnost poskusi z drugo grafično kartico.

Kar se pa tiče priklopa speakerja na plato...tudi če bi napačno prikonektal, naj to ne bi škodovalo plati, je pa vseeno čudno, da je zasmrdelo...

če imaš garancijo, potem veš kam boš moral v ponedeljek, če danes ali pa jutri ne boš rešil težave.

Lp

gasperl ::

grafika je integrirana sem pa probal tudi z drugo grafično pa nič

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se prižge, a ne odziva

Oddelek: Pomoč in nasveti
455532 (4713) m0LN4r
»

Lučka na monitorju utripa

232343 (1896) Duhec
»

Grafična kartica Asus Radeon 6870 na Lenovo plošči? Kako? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
14010138 (8642) rzidar1
»

Pentium 4 "P4S800"

Oddelek: Strojna oprema
402589 (2082) XrobertoX
»

Težave pri na novo sestavljenem računalniku.

492020 (1483) Dominik91

Več podobnih tem