» »

Skriti oz. zaklenjeni podatki

Skriti oz. zaklenjeni podatki

Markowich ::

Lep pozdrav vsem skupaj!

Upam, da mi bo kdo lahko svetoval glede neprijetnega problema, ki se mi je pripetil. Uporabljal sem program Folder lock, ki z geslom ščiti željene datoteke ali pa celo prenosljive medije, tako da na njih ustvari datoteko imenovano Locker, ki jo program, ko ga zaklenemo do naslednje uporabe skrije.

Ta način sem uporabljal za zaščito mojih datotek na mojem prenosnem disku, toda po številnih mesecih uporabe brez kakšnih neprijetnosti mi kar naenkrat ni več prikazalo podatkov, ki sem jih dal v to mapo. Po tem ko sem program odprl z mojim geslom se je mapa prikazala, le da je bila prazna.

Zanimivo je to, da lahko pri lastnosti mape še vedno vidim, da obsega malo manj kot 9Gb podatkov, prav tako pa je trajalo kar nekaj časa da sem jo prenesel na moj stacionarni disk, tako da sem prepričan da podatki niso izginili.

Ko sem s programom O&O Defrag tool pregledoval ta sektor diska sem lahko celo videl imena vseh datotek, le da je bilo v pot teh datotek vrinjeno še neko drugo ime npr: F:\Programi\Folder Lock\Locker\!!! vrinjeni simboli !!!\imena posameznih datotek.

Ali mi lahko prosim kdo svetuje, kako bi lahko zopet prišel do "izgubljenih" podatkov.

Hvala

Damjan Jagar ::

Probaj dostopati pod safe mode in potem poglej, kako je z dostopnostjo do podatkov. Drugeče si preberi tele teme.
http://jagar.si

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program ki ZAKLENE MAPO Z GESLOM a jo ne skrije

Oddelek: Pomoč in nasveti
194221 (3788) mtosev
»

Enkriptiranje datotek z BitLocker-jem

Oddelek: Informacijska varnost
175186 (4668) karafeka