Forum » Pomoč in nasveti » Pojavlja se mi okno vsakih 15 minut nekje, ne vem pa kaj je, pomoč
Pojavlja se mi okno vsakih 15 minut nekje, ne vem pa kaj je, pomoč
aco111 ::
Mam en problemček, kot piše že naslov mi se prikaže prvo eno okno (prehitro se vgasne), nato pa se pokaže okence.
Če kdo ve mi naj napiše kaj nareti za odstranitev.
Lp. Allesandro.
Če kdo ve mi naj napiše kaj nareti za odstranitev.
Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)
aco111 ::
V Tuneup Unitilities sem pogledal, pa sem videl da je ta proces fajl s temi informacijami, uporablja pa tele fajle.
NOD32 ne vidi to kot virus alpa spyware, sem tudi kom pregledo s Spybot pa Adaware, in nič.
Lp. Allesandro.
NOD32 ne vidi to kot virus alpa spyware, sem tudi kom pregledo s Spybot pa Adaware, in nič.
Lp. Allesandro.
Don't worry be happy :)
R33D3M33R ::
Najbolje je da poženeš sistem v safe mode - med zagonom pritiskaj F8, najdeš proces (ime fajla) in ga zbrišeš. Nato pojdi v regedit (start->run->regedit) in prisni CTRL+F za iskanje. VPiši ime fajla in briši vnose. Če bo delovalo poročaj.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24893 (9507) | bizi72 |
» | Kateri video pretvornik za windows 7 ... ?Oddelek: Programska oprema | 2804 (2665) | JayKay |
» | Kateri je najboljši program za pretvarjanje video datotek?Oddelek: Zvok in slika | 2345 (2191) | aco111 |
» | 3DMark 2005 rezultat. Prenizek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1961 (1422) | aco111 |
» | Problem z brisanjem pokvarjene AVI datoteke!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1564 (1300) | smolep |