Forum » Zvok in slika » Kateri je najboljši program za pretvarjanje video datotek?
Kateri je najboljši program za pretvarjanje video datotek?
aco111 ::
Winavi - saj lepo prekodira, samo mi pri pretvarjanju iz VCD v AVI zvok vse duže vse bolj
zaostaja - premali farmrate, ki mi ne pusti spreminjati
Video Cleaner Pro - Windows mi pokaže napako ko dodam oz. ko bi naj začelo pretvarjati, ko
pa začne pretvarjati, pa saj pretvori, samo ne morem nastavljati
velikosti filma.
Ve kdo za kaki program ki dela dobro, ki sinhronizirano video-audio, pa se da nastavljati velikost slike filma (včasih so VCD filmi oski pa široki).
LP. Allesandro
zaostaja - premali farmrate, ki mi ne pusti spreminjati
Video Cleaner Pro - Windows mi pokaže napako ko dodam oz. ko bi naj začelo pretvarjati, ko
pa začne pretvarjati, pa saj pretvori, samo ne morem nastavljati
velikosti filma.
Ve kdo za kaki program ki dela dobro, ki sinhronizirano video-audio, pa se da nastavljati velikost slike filma (včasih so VCD filmi oski pa široki).
LP. Allesandro
Don't worry be happy :)
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
roli ::
Sam uporabljam xilisoft video converter.
Ima ogromno podporo formatov,nastavitev in je blazno enostaven in hiter za uporabo.
Ima ogromno podporo formatov,nastavitev in je blazno enostaven in hiter za uporabo.
http://www.r00li.com
- virtualdubmod : Saj pretvori, samo da zasede prevorjen fajl 66GB, alpa jaz ne vem
pretvarjati, pa tudi ne vem kak rezati film pa velikost slike videa
spremeniti
- xilisoft - Pri začetku pretvarjanja javi napako, ne more pretvorti.
Še kaka ideja?
LP. Allesandro.
pretvarjati, pa tudi ne vem kak rezati film pa velikost slike videa
spremeniti
- xilisoft - Pri začetku pretvarjanja javi napako, ne more pretvorti.
Še kaka ideja?
LP. Allesandro.
Naprimer program River Pasr Video Cleaner mi je super glede nastavitev, samo problem je da ne morem pretvoriti filma.
virtualdubmod pa mi zasede za pretvorjen film polno prostora.
LP. Allesanro.
virtualdubmod pa mi zasede za pretvorjen film polno prostora.
LP. Allesanro.
podtalje ::
Pri VDubu in modih moraš izbrati ustrezen kodek - compression. Če ne izbereš nič, potem res dobiš čez 60GB,
ker film shrani v nekompresirani obliki. Večina uporablja xvid (zastonj) ali pa divx kodek.
Poleg tega je na forumu dober vodič za VirtualDub, povezavo pa najdeš v prvi lepljivi temi oddelka Zvok in Slika.
ker film shrani v nekompresirani obliki. Večina uporablja xvid (zastonj) ali pa divx kodek.
Poleg tega je na forumu dober vodič za VirtualDub, povezavo pa najdeš v prvi lepljivi temi oddelka Zvok in Slika.
#000000 ::
haha 60gigs movie ,ja pa si ga sploh probu predvajat, verjetno cuka k ps al pa vse zmrzne.
In ja kot je pred mano omenu ti si shranil v nestisnjen avi, glej pod video / compresion oz. CTRL+P / in izberi ustrezen kodek ter ga nastavi / ponavd imaš tud vsaj dve možnosti (tip. more-compres=slabša kvaliteta)
Ja lahko pa tud mal vodiče obdelaš, tukaj al pa kje drugje npr. na doom9.org ti piše fse. LP
In ja kot je pred mano omenu ti si shranil v nestisnjen avi, glej pod video / compresion oz. CTRL+P / in izberi ustrezen kodek ter ga nastavi / ponavd imaš tud vsaj dve možnosti (tip. more-compres=slabša kvaliteta)
Ja lahko pa tud mal vodiče obdelaš, tukaj al pa kje drugje npr. na doom9.org ti piše fse. LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24343 (11419) | Alessio983 |
» | Kateri video pretvornik za windows 7 ... ?Oddelek: Programska oprema | 2791 (2652) | JayKay |
» | Kater prenosni mp3,mp4/avi* player kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2663 (2212) | ST-777 |
» | Prekodiranje zvoka v avi filmu(zvok DTS->ac3).Oddelek: Zvok in slika | 2397 (2269) | jan01 |
» | *.ogm FormatOddelek: Zvok in slika | 2315 (1880) | trpo |