Forum » Operacijski sistemi » [ Windows XP] unable to install locale
[ Windows XP] unable to install locale
mahi ::
ze med instalacijo windowsow xp nisem mogel nastavit tam pod regional settings vse na Slovenian. sedaj poskušam tudi ko so že nameščeni winsi, pa tudi ne rata. javi isto napako: setup was unable to install chosen locale.Please contact sysadmin.
Sej stvar me nebi motila, ampak posledično tudi slovenski znaki ne delujejo :(
racunalnik je pentium celeron 466mhz in 64mb rama... ja xpje se celo da na takmu jajcu poganjat.
xp-je pa sem instaliral ene optimizirane ver.1.0 s SP1 ... SP2 je mal prevec za tako ubogo kištico.
a mi lahko kdo prosim pomaga.
pa še eno uprašanje: ima mogoče kdo za prodat 128mb rama za to kišto?
najlepsa hvala!
Sej stvar me nebi motila, ampak posledično tudi slovenski znaki ne delujejo :(
racunalnik je pentium celeron 466mhz in 64mb rama... ja xpje se celo da na takmu jajcu poganjat.
xp-je pa sem instaliral ene optimizirane ver.1.0 s SP1 ... SP2 je mal prevec za tako ubogo kištico.
a mi lahko kdo prosim pomaga.
pa še eno uprašanje: ima mogoče kdo za prodat 128mb rama za to kišto?
najlepsa hvala!
- spremenil: BigWhale ()
gandi ::
Aha in ker so oskubleni, ti ne podpirajo področnih informacij in drugih jezikov...
Dej si gor navadne xp-je pa ti bodo čist dobr delal, tud na tvoji mašinci.
Dej si gor navadne xp-je pa ti bodo čist dobr delal, tud na tvoji mašinci.
ja, tega se zavedam da je to krivo. ampak jaz bi rad na tej instalaciji nekako usposobil slovenscino. ali obstaja kak nacin??
Ta verzija namrec pokuri precej manj resoursou kot celotni winsi. Ali se da kako naknadno instalirat to podporo za slovensko tipkovnco?
Namestil sem tudi Slovenski vmesnik, pa ni pomagalo.
hvala
Ta verzija namrec pokuri precej manj resoursou kot celotni winsi. Ali se da kako naknadno instalirat to podporo za slovensko tipkovnco?
Namestil sem tudi Slovenski vmesnik, pa ni pomagalo.
hvala
a mi res noben ne zna povedat kako bi ta problem odpravil?
recimo ko hočem spremenit v slovenski locale, lahko zberem slovenscino, ampak kjer si pa izbiram input IME (tipkovnico) mi da na voljo samo nekaj angleških varjant, drugih pa ne (tudi slovenske mi ne da na voljo).
recimo ko hočem spremenit v slovenski locale, lahko zberem slovenscino, ampak kjer si pa izbiram input IME (tipkovnico) mi da na voljo samo nekaj angleških varjant, drugih pa ne (tudi slovenske mi ne da na voljo).
Vanich ::
A res noben ne ve ?
Navkljub SLO dotatku > multilingual user interface mi
noce instalirat SLO nabor znakov na tipkovnici !
XP naj bi pa meli SP3 !
Navkljub SLO dotatku > multilingual user interface mi
noce instalirat SLO nabor znakov na tipkovnici !
XP naj bi pa meli SP3 !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29052 (18295) | GTX970 |
» | Firefox 1.0.4 in Mozilla 1.7.8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14986 (12202) | Marjan |
» | Slovenski XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8743 (7388) | Han |
» | win2kOddelek: Pomoč in nasveti | 746 (658) | ToniT |
» | problem s šumniki...Oddelek: Operacijski sistemi | 1929 (1760) | berni |