Forum » Strojna oprema » zvocne kartice(ZK)/integrirane ZK
zvocne kartice(ZK)/integrirane ZK
jerkovicj ::
ualo
zanima me kaksna je kvaliteta zvocnih kartic integriranih na maticni plosci v primerjavi s kaksnimi audigy-ji?
meni zvocna na plati (ena stara matsonic) spusca kar precej suma (motece) poleg tega pa se mikrofona prakticno ne slisi. Kaksna je situacija na novih ploscah? Imel sem eno novejso zvocno (5.1), pa mi je se vedno puscala sum v zvocnike. Kaksne imate izkusnje vi?
zanima me kaksna je kvaliteta zvocnih kartic integriranih na maticni plosci v primerjavi s kaksnimi audigy-ji?
meni zvocna na plati (ena stara matsonic) spusca kar precej suma (motece) poleg tega pa se mikrofona prakticno ne slisi. Kaksna je situacija na novih ploscah? Imel sem eno novejso zvocno (5.1), pa mi je se vedno puscala sum v zvocnike. Kaksne imate izkusnje vi?
Fatboyslim ::
Razlika je med onboard zvočnimi in posameznimi zvočnimi karticami.
Drugače pa je možno da niso zvočniki nujno vzrok šumov - sam naprimer ko imam v zvčno vklopljene bneke bedne Creative 2.1 zvočnike šumov sploh ne zaznam, ko pa na to isto zvočno priklopim mnogo boljše zvočnike ali highend slušalke se pa dobro šum sliši
Drugače pa je možno da niso zvočniki nujno vzrok šumov - sam naprimer ko imam v zvčno vklopljene bneke bedne Creative 2.1 zvočnike šumov sploh ne zaznam, ko pa na to isto zvočno priklopim mnogo boljše zvočnike ali highend slušalke se pa dobro šum sliši
jerkovicj ::
hm, sm prklopu ene fancy slusalke not, pa je se zmer mal suma, spomnm pa se, da je bil zlo podoben sum tud iz tise zvocne, ki ni bla integrirana.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 2777 (2528) | MaticKregar |
» | Miti o zvoku pri PC-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14135 (12304) | Nummy |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5426 (4423) | hyphh |
» | Katero zvočno in slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2541 (1900) | charlotte |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8228 (7023) | matjash |