Forum » Strojna oprema » Grafična x1600pro
Grafična x1600pro
Snoopstr ::
Pozdrav,
imam majhen problemček in sicer nabavil sem nov računalnik po komponentah. M2N-E NForce Asus, x1600pro gigabyte, 1gb rama 677 mhz, wd 250gb sata itd... Naložil sem najnovejše windowse (sp2 julij), vse je lepo delalo kot bi moralo, igral sem call of duty 2 za test fps-jev grafiča je delala odlično, vendar ker sem imel inštalirane originalne gonilnike iz cd-ja za grafično sem jih zamenjal z najnovejšimi iz neta.
Grem spet sprobat cod 2 in mi je začelo štekati, loadalo je ful dolg in fps-ji so bili 20-25 omfg. Zbrišem dol te gonilnike dam omega drivers ker so baje najbolšji in spet je bilo isto. Formatiram računalink še 1x in spet isto. Help
imam majhen problemček in sicer nabavil sem nov računalnik po komponentah. M2N-E NForce Asus, x1600pro gigabyte, 1gb rama 677 mhz, wd 250gb sata itd... Naložil sem najnovejše windowse (sp2 julij), vse je lepo delalo kot bi moralo, igral sem call of duty 2 za test fps-jev grafiča je delala odlično, vendar ker sem imel inštalirane originalne gonilnike iz cd-ja za grafično sem jih zamenjal z najnovejšimi iz neta.
Grem spet sprobat cod 2 in mi je začelo štekati, loadalo je ful dolg in fps-ji so bili 20-25 omfg. Zbrišem dol te gonilnike dam omega drivers ker so baje najbolšji in spet je bilo isto. Formatiram računalink še 1x in spet isto. Help
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Damjan Jagar ()
Snoopstr ::
Pozabil sem omeniti da ko testiram grfično npr. v 3d marku 05 je tudi zelo malo fps-jev,premalo za to grafično kartico pa malce se vidi artefaktov, navijal nisem čisto nič.
Buffy ::
Glede na to da si formatiral PC in je isto delal je lahko kakšna napaka na grafični, tako da ti priporočam, če jo še maš v garanciji, da jo čimprej vrneš in zahtevaš novo ali pa če še probaš na drugem PC-ju pri kakšnemu prjatlu. Mogoče je lahko kriva osnosna plata. Al pa poglej še hitrost vodila PCI-X (mogoče so se parametri v biosu kej zameštral).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Graficna kartica r9 390 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5135 (3966) | Seljak |
» | Ati radeon X1950 pro series problemOddelek: Strojna oprema | 908 (737) | kratos |
» | 8800GTX Ultra ne dela kot bi moralaOddelek: Strojna oprema | 2239 (1294) | ;-) |
» | Radeoni (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3948 (2734) | cole-22 |
» | Igre se zatikajoOddelek: Igre | 1522 (1112) | ripmork |